Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kolay Temizlenen Yenilikçi Bir French Press

Kolay Temizlenen Yenilikçi Bir French Press

Rite Press; çıkarılabilir alt haznesi, entegre kum saati ve termometresi ile her defasında kusursuz kahveyi demlemenize izin veren yenilikçi bir French press.

Kahve meraklıları için akıllıca tasarlanmış çözümler çok. Bardak üzerinde demlemeye izin veren Drip Kit, şipşak kahve süzgeci FLTRgo bunlardan bazıları. Şu an için Kickstarter üzerinde fonlanan Rite Press ise patentli teknolojisi ile her seferinde mükemmel kahveye ulaşmanızı sağlayan, yenilikçi bir French press.

Sadece 4 dakika içerisinde tam istediğiniz gibi bir kahve demlemenize izin veren Rite Press; kolay temizlenebilmesi ile de pratiklik kazandırıyor. Rite Press; kahve demlerken zaman ve sıcaklığın en önemi detaylar olduğunu bilinciyle entegre bir termometre ve zamanlayıcı ile geliyor. Kum saati şeklindeki zamanlayıcı doğru demleme süresini ayarlamanıza yardımcı olurken termometre de suyun ideal sıcaklıkta olduğuna emin olmanızı sağlıyor.

rite press_kickstarter_bigumigu_5

Kolay Temizlik için Çıkarılabilir Alt Hazne

Rite Press’i benzerlerinden ayrıştıran en önemli özelliği ise patentli alt haznesi. Bu çıkarılabilir alt hazne, kolay temizlik için saniyeler içerisinde gövdeden ayrılabiliyor. Böylece French press’lerin en büyük derdi olan temizliği de kolay hale getiriyor. Bunların yanı sıra iki katmanlı yalıtım özelliği kahvenizin sıcaklığını ve aromasını daha uzun süre korumasına yardımcı oluyor. Çok ince delikli bir ağdan oluşan filtresi ise kahve çekirdeklerini alt hazneye doğru iterken kahvenizin için yoğun bir demlenme sağlıyor.

1 litre veya yarım litre alternatifleriyle gelen Rite Press, mat siyah ve paslanmaz çelik olmak üzere iki renk seçeneği sunuyor. Kahve, soğuk kahve, hatta çay demlemek için rahatlıkla kullanılabiliyor. Kickstarter üzerindeki kampanyasının hala devam ederken aranan fonun kat kat üzerinde bir rakama ulaşmış olması ürünün kahve meraklılarını kesinlikle cezbedeceğini gösteriyor. Bu durumda teslimat Mart ayında olacak gibi görünüyor.

rite press_kickstarter_bigumigu_ rite press_kickstarter_bigumigu_ rite press_kickstarter_bigumigu_ rite press_kickstarter_bigumigu_ rite press_kickstarter_bigumigu_ rite press_kickstarter_bigumigu_ rite press_kickstarter_bigumigu_ rite press_kickstarter_bigumigu_ rite press_kickstarter_bigumigu_ rite press_kickstarter_bigumigu_

Görsel: Kickstarter