Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kış Şartlarına Uygun Açık Hava Basketbol Sahası

Kış Şartlarına Uygun Açık Hava Basketbol Sahası

KFC Kanada, Şubat ayı sıcaklık ortalaması 1 ila -5 °C olan Toronto'da KFCourt adlı dünyanın ilk kış şartlarına uygun açık hava basketbol sahasını açtı.

KFC Kanada, “Buckets are Life” kampanyası kapsamında Toronto’da dünyanın ilk kış şartlarına uygun açık hava basketbol sahasını açtı. KFCourt adlı saha, Şubat ayı sıcaklık ortalaması 1 ila -5 °C olan Toronto’da 26 Ocak – 22 Şubat 2023 tarihleri arasında haftanın yedi günü halka açık olacak.

Mevsim şartları gereği kış açık hava sahaları için sezon dışı anlamına gelirken, KFC Kanada hayranlarını ve basketbol severleri “dünyanın ilk kış şartlarına uygun açık hava basketbol sahası” olarak tanıttığı Kanada’nın en işlek otoyollarından biri olan Gardiner Expressway’in altında bulunan yere davet ediyor.

Önceden ısıtılmış basketbol toplarının yer aldığı sahada ayrıca Pepsi sponsorluğunda bir ısıtma merkezi bulunuyor. KFCourt’un potaları fast-food devinin ikonik kovalarının şeklini alırken, projeye özel olarak markanın tariflerinde kullandığı 11 farklı bitki ve baharat sayısına atfen 11 numaralı sınırlı sayıda üretilen bir forma tasarlandı.

Cuma ve Cumartesi akşamları LiveNation’dan DJ performanslarının gerçekleştirileceği sahada, ayrıca Toronto Raptors oyuncusu Gary Trent Jr. da katılımcılara koçluk yapacak. Oynamak isteyen basketbol severler, sahayı saati 5 dolardan kiralayabilecekler. Elde edilen gelir, genç yetenekleri keşfetmek için çalışan bir basketbol organizasyonu olan Jump Thru Hoops’a aktarılacak.

Kanadalıların tavuk kovalarına olan sevgileriyle basketbol sahasındaki pota sevgileri arasında bağ kurduklarını belirten KFC Kanada Pazarlama Direktörü Azim Akhtar, “İki dünyayı bir araya getirerek Kanadalıların artan basketbol tutkusunu besleyen, kışa uygun destansı bir kort yaratmak istedik.” ifadelerini kullandı. Açık hava, televizyon ve çevrim içi kanallarda yayınlanacak olan kampanya için KFC Kanada, The Scarborough Shooting Stars, Sportsnet’te The Raptors Show, TikTok’ta BarDown ve The Score ile iş birlikleri gerçekleştirdi.

Görseller: KFC Kanada, Twitter, Instagram