Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Katlanıp Bavul Olan Scooter

Katlanıp Bavul Olan Scooter

İşe geldiğinizde motorsikletinizi katlayıp bavul gibi çekebilir, ofise çıktığınızda masanızın yanına koyabilirsiniz.

Büyük şehirlerde ulaşım dert, trafik çekilmez, arabam olmasın motorla sıvışayım yollarda deseniz nereye park edeceksiniz? Bu dert de bitti, birinci dünya problemlerimize birer birer veda ediyoruz. Moveo, kar amacı gütmeyen organizasyon Antro tarafından geliştirilmiş katlanabilir bir scooter markası.
25 kilo ağırlığındaki Moveo inanılmaz hafif değil ama kesinlikle portatif, zaten katlayıp aynen bir bavul gibi tekerleklerinden çekebiliyorsunuz. Elbette uzun yolculuklara çıkmak için elverişli değil, şehir hayatı içinse ideal. Park yeri aramakla uğraşmayacağınız, bir çanta gibi ofiste yanınıza çekebileceğiniz, tasarımına bayılacağınız scooter aynı zamanda organizasyonun çevre dostu araçlara teşvik etme isteğine de hizmet ediyor.
Protipleri üretilmiş araç, daha fazla sayıda üretilmek için şirketin daha fazla fon bulmasını bekliyor. Bu hesapla 4000 adedi bir yıl içinde üretilebilir başlangıçta, zamanla 15.000’e cikma planlarıyla. Üretime geçerse Moveo’nnun fiyatı 3.600 dolar ile 4.600 dolar arasında değişecek önümüzdeki yıl.