Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Karnı Burnunda Süper Kahramanlar: M.O.M. Squad

Karnı Burnunda Süper Kahramanlar: M.O.M. Squad

Bebek markası Summer Infant, süper anneler konseptini hatta bir adım öteye taşıdı ve "M.O.M. Squad" isimli hamile süper kahramanlar serisi yarattı.

O kadar çok süper kahraman filmi izledik ki artık hepimizin aklının köşesinde bu düşünce var: “dünyanın kahramanlara ihtiyacı var”. Sadece Marvel, 19. filmini yayınladı Avengers: Infinity War’la. Fakat dünyada öyle bir güç var ki bu gücün üzerine kimse bir şey ekleyemez. Hangi güç mü? Tabii ki annelik! Annelik şimdiye kadar hiçbir çizgi romanda süper güç olarak işlenmedi ama yine de hepimiz o özel güçlerin etkisinde büyüdük ve kendimiz olduk. Belki görünmezlik kadar havalı gelmez diye düşünülmedi ama bebek markası Summer Infant dayanamamış olacak ki bir çizgi roman çizeriyle bu konsepti hayata geçirdi!

Summer Infant süper anneler konseptini hatta bir adım öteye taşıdı ve hamile süper kahramanlar serisi yarattı. “M.O.M. Squad” isimli karnı burnunda anne kahramanlar gerçek hayattaki annelerden ilham alarak tasarlanmış. Summer Infant markası her annenin kahraman olduğuna dikkat çekmek için bu yola başvurmuş. Marka anneliğin gücünü ve güzelliğini de vurgulamak istemiş.

En Süper Kahramanlar Süper Anneler!

Süper kahramanların görünüşü ve güçleri gerçek kadınlara dayanıyor. Agent Momiter karakteri Steph isimli bir anneden esinlenilmiş ve özel gücü bebeğinin odasındaki her şeyi görmek ve duymak. Tammy isimli anneyse Professor Potty’ye hayat vermiş ve onun özel gücü de lazımlık eğitimini inanılmaz veriyor oluşu. Patty yani The MotherLoad’ın özel gücüyse çocuğunun ihtiyacı olan her şeyi taşıyacak kadar güçlü olması. Son süper annemiz Jasmine yani Aquamom’un özel gücüyse banyo suyunu sıcaklığını kontrol etmesi. Yani tüm hamile süper kahraman annelerin özel güçleri onların ve çocuklarının hayatını kolaylaştıracak şekilde belirlenmiş.

Süper anneleri çizense Viera Boudreau isimli bir çizgi roman sanatçısı. Genç çizer karakterleri tasarlarken hiç zorlanmamış çünkü annelerin zaten süper kahraman gibi olması ona yeterince ilham vermiş. Summer Infant şirketi ayrıca bu karakter tasarımlarından sonra Marvel şirketine açık mektup yollamış. Marvel şirketinin daha öncesinde hamile bir süper kahramana hikayelerinde yer verdiğini söyleyen Summer Infants karakterlerini tanıtıyor ve Marvel’e gelin güçlerimizi birleştirelim ve bu dört kahramana bir hikaye yazalım diyor. 

Künye:
Reklam veren: Summer Infant
Çizer: Viera Boudreau

Görsel: YouTube