Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
İçindeki Anti-Kahramanı Kucakla: Venom Fragmanı Yayınlandı

İçindeki Anti-Kahramanı Kucakla: Venom Fragmanı Yayınlandı

5 Ekim'de vizyona girecek olan Marvel'in sevilen anti-kahramanlarından Venom'un izleyenleri heyecanlandıran fragmanı yayınlandı.

Süper kahraman filmlerinin lezzeti bir başka. Son on yıldır yükselen dünya değerlerinden olan süper kahramanlar olmasa o filmlerde halimiz perişan. Özellikle Marvel hikayeleri çizgi romandan sinematik evrene taşımakta başarılı. 20th Fox Century’den bağımsız kendi yapım şirketlerini açtıklarından ve akabinde Disney’in bir parçası olduklarından beri işler Marvel için tıkırında ilerliyor diyebiliriz. Özellikle Black Panther’in rekorlar kırması ile giderek kendi çıtalarını yükselttiklerini de kanıtladılar. Şimdi de bu kadar kahramandan sonra beklenen hamleyi yapıyorlar. Venom’la birlikte sevilen anti-kahraman hikayesini beyazperdeye aktarıyorlar.

Süper Güçlü Bir Uzaylıyla İnsanı Birleştirmek Pek İyi Bir Fikir Olmayabilir

Venom en basit haliyle kapkara bir simbiyot. Todd McFarlane yaratıcı ortaklarından, kendisini Spawn adlı şaheser karakterinden de bilebilirsiniz. Venom bana göre Marvel’daki en keyifli okumaları yapabileceğiniz hikayelerden. Keza bu yüzden filmi insanın içine su serper gibi umut serpiyor. Filmin daha evveliyatında bir teaser’ı yayınlanmıştı ama o teaser sadece daha çok soru işareti yaratmak içindi. Yeni yayınlanan fragmansa filmi izlemeyi bekleyenlerin kalbini hızlandırmakla ilgileniyor.

Fragmanda hızlı bir şekilde Tom Hardy tarafından canlandırılan Eddie Brock karakterinin Venom’la tanışmasından sonraki geçireceği adımları hızlı hızlı görüyoruz. Bir kaçış, inkar, kabulleniş var. Kendini kontrol edememe var. Ki kendini kontrol edememesi gayet tutarlı ve görmek istediğimiz karelerden. Ve tabii fragmanın sonunda gördüğümüz Venom her şeyi bitiriyor. “We are Venom” diyor biz de hiç bu deyişi reddedemiyoruz.

Ekim ayına yaraşır bir film olacak belli ki. Kışa girerken daha yeni hafif kalın kıyafetlerimize geçeceğiz, bakışlarımız iklim soğuyacağından sertleşecek ve bir anti-kahraman filmine hazır olacağız.

Görsel: YouTube, Facebook