Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
İkizler Hiç Çamaşırını Anlatıyor

İkizler Hiç Çamaşırını Anlatıyor

Yeni Hiç Çamaşırı serisini ikizler metaforuyla tanıtan Penti; sütyenin rahatlığına, her yaşta ve her beden yapısında kadına uygun olduğuna dikkat çekiyor.

Penti, varlığı hissedilmeyen “Hiç Çamaşırı” serisini en başından beri çeşitli metaforlarla tanıtıyor. Memeler yerine yumurtalar, plaklar, balonlar ve çift olarak yan yana konulmuş çeşitli nesneler aracılığıyla memeleri ve kadınların konforunu ne kadar önemsediğini vurguluyor. Bu defa da pazarcıların “ikizlere takke” sloganını anımsatan bir ikizler metaforuyla karşımızda. Kampanya, aRthuR Istanbul imzasını taşıyor.

“Sıkıntı yok rahatlık var”

Videoda eğlenen, rahatlayan ya da uyuklayan ikizler, farklı pozisyonlarda duran memeleri temsil ediyor; bir yandan da hiç çamaşırı hakkında konuşuyorlar. Görüntüler, Wes Anderson filmlerini anımsatan sinematik bir estetiğe sahip. Sütyenin rahatlığını anlatan diyaloglar eşliğinde ilerleyen reklam “Balen yok destek var, sıkıntı yok rahatlık var, iç yok hiç var.” sözleriyle kapanış yapıyor.

Reklam sosyal medyada çok olumlu geri bildirimler almış. Hem yaratıcılık açısından hem de oyuncu seçimi açısından beğeniyle karşılanmış. Yalnızca genç ve sıfır beden oyuncular yerine farklı yaş gruplarından farklı beden yapısına sahip oyuncuların seçilmesi de yine olumlu karşılanan unsurlardan biri.

Sosyal medya gönderilerinde “meme” yerine “göğüs” sözcüğünün kullanılması ise düşündürücü. Bu konuda sizlerin de yorumunu merak ediyorum. Yaşasın memeler ve yıkılsın tabular diyerek sözlerimi burada noktalıyorum.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Penti (@penti)’in paylaştığı bir gönderi

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Penti (@penti)’in paylaştığı bir gönderi

Künye

Reklamveren: Penti
Reklam ajansı: aRthuR Istanbul
Yönetmen,: Gürcan Güreşçi
Yapım Şirketi: Riders Film
Post Prodüksiyon Şirketi: Roots Post Prodüksiyon
Ses: FFW Creative Audio

Görsel: Penti