Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Spor Yaparken Rahatım Yerinde

Spor Yaparken Rahatım Yerinde

Kas ağrılarını rahatlatan bir merhem olan Bengué, yeni basın kampanyasında görsel bir oyun ile spor yaparken ağrılardan korkmamak gerektiğini hatırlatıyor.

Yazın geldiğini havaların ısınmasından anladığımız kadar, sosyal platformlardaki uzatılmış ayak fotoğraflarından da anlıyoruz. Denize karşı, çimlere karşı, hamakta, salıncakta ve bilumum rahatlık hissi veren yerde çekilen bu “ayaklarımı uzattım, keyfim yerinde” fotoğrafları; konforu ve tatili ifade ediyor. Karşımızda ise tam tersi bir durumda, adrenalin yüklü ortamlarda benzer açıdan çekilmiş ayak fotoğraflarıyla oluşturulmuş bir basın kampanyası var.

Brezilyalı reklam ajansı WE tarafından yaratılan “Bengué Relax”  kampanyası, EMS markasının “Balsamo Bengué” isimli rahatlatıcı kas merhemi /spreyini anlatıyor. 4 ilandan oluşan basın kampanyası, çeşitli spor dallarını konu alıyor. Kaykay, sörf, paten ve futbol gibi kas ağrılarına yol açabilen spor dallarının her biri bir ilanın odağı.

Kas Ağrılarına Karşı İç Rahatlığı

İlanlarda, uzatılmış ayaklar görüyoruz. Rahatlığı ima eden tarzda uzatılmış bu ayakların, Instagram’da gördüğümüz görsellerin aksine sakin sakin keyif yapmıyor olduğunu, bilakis aktif bir şekilde spor yapıyor olduklarını da detaylardan anlıyoruz. Ancak, buna rağmen rahatlar. Neden? Çünkü Bengué var ve bu ayakların sahipleri spor yaparken bir yerlerini incitmekten korkmuyorlar, risk almaktan ve hareketten çekinmiyorlar. Dolayısıyla rahatlıksa rahatlık, onların da içi olabildiğine rahat.

Artık klişeleşmiş “No Pain, No Gain” (Acı Yok, Kazanç Yok) sloganını anımsatan bir laf oyunuyla “No Pain, Just Gain” (Acı Yok, Sadece Kazanç Var) olarak belirlenen slogan da insanları harekete teşvik ederken, düşüp kalksalar bile ağrılara Bengué ile son verebileceklerini hatırlatıyor.

bengué_we_ems_no pain just gain_brezilya_bigumigu_10 bengué_we_ems_no pain just gain_brezilya_bigumigu_10 bengué_we_ems_no pain just gain_brezilya_bigumigu_10 bengué_we_ems_no pain just gain_brezilya_bigumigu_10

Künye:

Reklamveren: EMS
Marka: Bengué Relax
Reklam Ajansı: WE
Yetkili Yaratıcı Yönetmen: Marcelo Siqueira
Yaratıcı Yönetmen: Ricardo Sarno, Sidney Braz
Reklam Yazarı: Marcelo Siqueira, Sidney Braz
Sanat Yönetmeni: Ricardo Sarno
Yapım: Julia Ramos, Laiz Leleu
Yetkili Operasyon Yönetmeni: Alessandro Cardoni
Müşteri İlişkileri: Wesley Santesso, Caio Cocozza, Ana Rodrigues
Medya: Inajá Ramos, Carlos Chagas,  Almir Pereira
Yaratıcı Kaynak: Nailza Nilsen
Grafik Yapım: Alexandre Borges
Final Sanat: Tey Nakazawa
Fotoğrafçı:  Paulo Mancini
Rötuş: Cris Paulino
Müşteri Onayı: Marcus Sanchez, Luiz Couto

Görsel: WE Basın Bülteni