Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
IKEA’dan Sokak Stilinde Giyim, Aksesuar ve Mobilya Koleksiyonu

IKEA’dan Sokak Stilinde Giyim, Aksesuar ve Mobilya Koleksiyonu

IKEA, Chris Stamp ve Maja Ganszyniec ile iş birliği yaparak, SPÄNST adlı giyim, aksesuar ve mobilya koleksiyonunu yarattı.

IKEA, moda tasarımcısı Chris Stamp ve tasarımcı Maja Ganszyniec ile birlikte SPÄNST adlı koleksiyonu yarattı. Sokak modasından ve aktif yaşam biçiminden ilham alarak tasarlanan SPÄNST; giysi, mobilya, aksesuar, eşyaları sergileme, depolama ve organize etme amaçlı parçalar içeriyor. Parçalar sınırlı sayıda üretilmiş.

Stilini temsil eden eşyalarını, evinde birer sanat eseri gibi sergile

Çoğu insanın kaykay, gitar, stil sahibi bir ceket ya da eskidikçe güzelleşen bir ayakkabı gibi tarzını dışa vurduğu eşyaları vardır. İşte SPÄNST kim olduğunuzu açığa vuran tüm bu eşyaları, dışarıda olduğu gibi ev içinde de birer sanat eseriymişçesine sergilemenizi sağlıyor. Eşyalarınızı evinizde adeta bir mağazada ya da galerideymişçesine şık bir şekilde organize edebiliyorsunuz. Hatta yeni şık eşyalar arıyorsanız koleksiyon kendisi de tişört, şapka, kaykay, iç mekan için basketbol potası, aydınlatma, matara gibi parçalar sunuyor.

IKEA’nın minimalist çizgisiyle tasarlanan koleksiyonda gri, siyah ve beyaz renkler hakim. Koleksiyon, İsveç’deki ilk IKEA mağazasında ve ABD’deki Stampd mağazasında satışa sunulmuş. SPÄNST serisindeki ürünlerin fiyatlarından örnek vermek gerekirse: Transparan gardırop 200 Euro, masa 230 Euro, tişört 8 Euro, ayakkabılarınızı birer sanat eseri gibi sergileyebileceğiniz bloklar ise 15 Euro.

Görsel: IKEA