Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
IKEA Mutfağında Akşam Yemeği Keyfi

IKEA Mutfağında Akşam Yemeği Keyfi

IKEA, pahalı kafelerde ve restoranlarda akşam yemeği yemekten ziyade bu keyfi ev mutfağı konforunda yaşamayı tercih edenler için “Instead of Cafe” hizmetini uygulamaya koydu.

İsveçli mobilya ve ev dekorasyon markası IKEA, mağazalarında yaşanan deneyimi bir başka boyuta taşımayı hedefledi ve “Instead of Cafe” adını taşıyan yeni hizmetini Moskova ve St. Petersburg şehir merkezlerinde uygulamaya koydu.

Pahalı restoranlara, kafelere kafa tutan, birbirinden farklı şekilde ve renklerde dekore edilen 10 tematik IKEA mutfak; aileleriyle, arkadaşlarıyla bir arada olup bir kutlama yapmak isteyen ya da sevgilileriyle, eşleriyle romantik bir akşam yemeği yemek isteyen herkesi hep birlikte bu mutfaklarda yemek pişirmeye ve keyifle, muhabbetle yemeye davet ediyor.

Her köşesi zevklice dekore edilmiş IKEA mutfaklarda sevdikleriyle güzel bir akşam yemeği yiyip bir yandan da evdeki konforu hissetmek isteyenler tarafından fazlasıyla ilgi gören projenin internet sayfası şimdiden 490,000’in üzerinde kişi, mobil uygulama ise 60,000’in üzerinde kişi tarafından ziyaret edildi.

9,000 kişi ise eşi, dostu, ailesiyle birlikte hem IKEA mutfakları test etme imkanı buldu, hem de restoranlara para ödemeden ev ortamında huzurlu bir yemek yemenin keyfini çıkardı

IKEA’nın Instead Of Cafe mutfak zincirinde bulunan mutfaklardan herhangi biri için rezervasyon yaptırmak ise oldukça zor. Çünkü ilginin yoğun olduğu 10 tematik IKEA mutfağın 10’u da yalnızca birkaç dakika içerisinde bütün bir hafta boyunca dolmuş oluyor.

IKEA Instead of Cafe reklam kampanyası, Moskovalı ajans Instinct işbirliği ile hazırlandı.

Künye:
Reklamveren: IKEA International Group
Reklam Ajansı: Instinct, Moskova, Rusya
Yaratıcı Yönetmenler: Roman Firainer, Yaroslav Orlov, Kolya Fabrika
Sanat Yönetmenleri: Anna Kau-Ten-Zhi, Max Demkin, Maria
Metin Yazarı: Eugenia Babior

Görsel; Vimeo