Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
İhtiyaca Göre Şekillenen Minimalist Lamba: LIMINAL

İhtiyaca Göre Şekillenen Minimalist Lamba: LIMINAL

Büşra Tunç ve ATÖLYE ortaklığıyla geliştirilen LIMINAL, katlanıp şekilden şekile girerek ışığı istediğiniz gibi yönetmenizi sağlıyor.

Mimar Büşra Tunç‘un bir yıldan uzun süredir üzerinde çalıştığı ve ilk olarak Haziran ayında yer verdiğimiz LIMINAL, Kickstarter’da kitlesel fonlamaya açıldı. Lamalight olarak yola çıkan ve ardından stratejik bir değişiklikle LIMINAL’e dönüşen proje minimalist tasarımıyla ayarlanabilir aydınlatma sunuyor.

ATÖLYE’in de desteğiyle ivme kazanan LIMINAL ev, stüdyo ve restoran gibi iç mekanlara odaklanarak tasarlanmış. Ancak katlanır yapısı ve alternatif kullanım modelleriyle dış mekan da dahil olmak üzere istenilen her yere uyum sağlayabiliyor. Masa lambası olarak farklı kombinasyonlara sahip olan LIMINAL, basit bir montajla duvar lambasına dönüşebiliyor.

Eklem noktalarının birden fazla eksende hareket edebilmesi ışığı o an istenilen noktaya yönlendirmeye imkan tanıyor. 15 Kasım’da Kickstarter kampanyasına başlayan LIMINAL, 2 gün içerisinde yaklaşık 8 bin dolar destek topladı. Proje kalan 28 gün içerisinde 25 bin dolar hedefine ulaşabilirse gerçeğe dönüşecek. LIMINAL erken sipariş döneminde satış fiyatını 150 dolar olarak belirlemiş.

Görsel: LIMINAL