Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Hillside City Club’ın Doğal Yaşamdan İlham Alan Spor Akımı: Jungle Challenge

Hillside City Club’ın Doğal Yaşamdan İlham Alan Spor Akımı: Jungle Challenge

Hillside City Club yeni yarattığı spor akımı Jungle Challenge'ı İtalya'da düzenlenen, spor ve sağlıklı yaşamın en önemli fuarlarından RiminiWellness fuarında tanıttı.

Hillside City Club, spor ve sağlıklı yaşam alanında yenilikçi ve farklı akımları takip ediyor ve bu dünyaya katkıda bulunuyor. Geçtiğimiz sene Pound® Rockout gibi dans ve görünmez davulları fitness’la buluşturan Hillside, bu sene dünyanın önde gelen spor ve sağlıklı yaşam etkinliklerinden RiminiWellness‘a kendi yarattığı bir sporla katıldı. Jungle Challenge’ın ilk kez tanıtıldığı bu etkinlik sonrasındaysa Hillside oldukça iyi yorumlar ve hatta eğitim talebi almış. Bir Türk markasının yeni bir egzersiz yaratması ve birçok Avrupa ülkesinden eğitim talebi almasıyla da Hillside bir ilk olduğunu deklare ediyor.

Jungle Challenge‘ın farklılaşmasını ve fuar boyunca dikkat çekmesinin kaynağı ise ilhamını doğadan alması. Çita, kartal, timsah, goril, kurt, buffalo, ayı gibi hayvanların ormanda hayatta kalmasını sağlayan özellikleri birer spor hareketine dönüşüyor. RiminiWellness’ta da birçok katılımcıyla birlikte yapılan Jungle Challenge’ın hazırlık aşamasında da hareketler yeşil ekranda çekilerek görselleştirilmiş. Böylece egzersiz yapanların hem eğitmenler eşliğinde hem de doğadan kopyalanan hayvanın hareketleriyle birlikte vücudunun hangi kısımlarınlarını çalıştırdığını görebiliyorlar.

Jungle Challenge, Temmuz ayı boyunca İtalya, Almanya, Macaristan gibi Avrupa ülkelerinden katılımcılarla eğitmen programını başlatacak. Eylül ayında ise hem Türkiye’de hem de Avrupa’da eşzamanlı sporseverlerle buluşacak.

RiminiWellness’tan canlı yayınlanan Jungle Challenge egzersizi:

Görsel: Hillside City Club