Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Spor Hocanız Bir Sabah Sizi Kapınızdan Alsa?

Spor Hocanız Bir Sabah Sizi Kapınızdan Alsa?

Hillside City Club örnek bir hızlı sosyal medya aksiyonuyla erken uyanmakta güçlük çektiğini belirten takipçisini sabah evinden alıyor.

21 Ağustos tarihli Hillside City Club’ın Facebook post’unun ardından gelişen olaylar dikkat çekici. Özellikle de değerli sosyal medya aksiyonlarının tüketicinin kendi yarattığı içerikten yola çıktığını en çok vurguladığımız bugünlerde.
Artık spor salonları bir yaşam biçimi markası olarak konumlandırıyor kendini, içerik planları da buna göre ilerliyor. Hillside’ın dün konuşulma yaratmak için seçtiği etiket #iyihissetmekicin’le birlikte gönderdiği post spor yapmak isteyen insanı mesai saatleri türü gerekçelerin engelleyemeyeceğini söylüyor ve kalkıp sabah 06:30’da koşun diyor.
Sayfanın takipçilerinden aynı zamanda Hillside City Club üyesi Funda Ozcan da koşmak için tek engelinin sabahları zor uyanması olduğunu söylüyor. Bu gönülden itirafı sayfanın yöneticileri doğru bir aksiyonla karşılıyor ve markanın ajansı Karbonat müşteriyi sabah gidip kapısından alma kurgusunu yaratıyor. Marka da sosyal medyada hızlı aksiyonlara açık duruşunun faydasıyla anında onaylıyor ve Funda Hanım’a yanıt veriliyor.
Müşterileri uyandırmak zaten Hillside Misafir İlişkileri biriminin sunduğu hizmetlerden biriymiş.
Hillside Sports Team devreye giriyor, ertesi gün 22 Ağustos sabahında bünyelerinden Mert Hoca eşliğinde Funda Hanım evinde uyandırılıyor ve kulübe götürülüyor. Dışa dönük Funda Hanım da teşekkür için bu mesajı gönderiyor, dilerlerse yayınlayabileceklerini söylüyor.