Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sosyal Ağ Hesaplarını Kapatma Rehberi

Sosyal Ağ Hesaplarını Kapatma Rehberi

WikiCancel ile sosyal ağ hesaplarınızı kapatmayı, kontrat ve üyelik iptal etmeyi tek kaynaktan öğrenin.

Bir hevesle Facebook, Twitter, Linkedin, Dropbox hesabı açanlar ama kısa süre içinde bu dünyaya ait olmadığını hissedenler hesapları kapatmanın başa bela olduğundan bahseder, belki de bunu banane eder. WikiCancel açmış olduğunuz tüm üyelikleri iptal edebilir, aldığınız tüm elektronik posta bültenlerinden kurtarabilir ve imzaladığınız ve dönmeyi beceremediğiniz kontratlar derdine son verebilir.
Verizon, T-Mobile, Sprint, AT&T gibi ismini duyunca bile sıkıntıya sokan operatörlerden bir seferde kurtulmak, 1 yıl diye yazılıp toplamda 1 ay bile gitmediğiniz Planet Fitness, LA Fitness gibi spor salonu üyeliklerini iptal etmek için gaza gelmek -ki bu iyi bir şey değil-, Living Social, Groupon gibi e-ticaret sitelerinin sabah bombardımanından kaçabilmek, üye olduğunuz tüm dergi-gazete yayınlarının üyeliğini iptal etmek için bu siteyi kullanabilirsiniz.
Bence bu sitenin en fazla tadını çıkaran kişi bir seferde gerçekten açıp da tüm bunları iptal ettiren bir Amerikali olabilir. Tabii bu site yalnızca adım adım her site için ne yapabileceğinizi söylüyor, sizin için yerinize bir şey yaptığı yok.