Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Herkes Bir Şey Ol Der, Sen Aşık Ol

Herkes Bir Şey Ol Der, Sen Aşık Ol

Ogilvy'nin etkinlik ve eğlence iletişim platformu About Nights için hazırladığı Aşık ol isimli film, değerlere tutkuyla bağlanarak onları sahiplenmenin önemine vurguluyor.

Hangi toplumda, dünyanın neresinde yaşarsak yaşayalım yerine getirmemiz gereken sorumluluklar ve kimlikler var. İster istemez bu tanımlar insan hayatını şekillendiriyor. Anne, baba, ebeveyn, abi, abla, kardeş, evlat olmaktan başlayarak neyi ve nasıl yaptığımız her zaman belirli sınırlar içine alınıyor. Etkinlik ve eğlence iletişim platformu About Nights, yeni bir döneme girerken varlık nedenini aşık olmak çevresinde şekillendiriyor ve mottosunu Aşık ol olarak belirliyor. Bu değişim de yayınlanan bir video ile duyuruldu.

Aşkın özgürleştirici gücü

Aşk insanın içindeki en eski hislerden birisi. Ve sadece insana karşı değil pek çok kavrama karşı bu duygu yaşanabiliyor. Meslek, spor, sanat, doğa ve nicelerine karşı insan aşk ile harekete geçebiliyor. Yaratıcı süreci Ogilvy İstanbul tarafından yönetilen ve yapımını PToT Films‘in üstlendiği Aşık Ol filmi de tüm bu kavramlar üzerinde yükseliyor. İnsanların yönlendirmeleri ve sınırlamalarına, şöyle veya böyle ol gibi kısıtlamalarına takılmadan, aşık olup, o duygu bütünlüğünün getirdiklerini sahiplenmeyi destekliyor. Tutkuların peşinden gitmek ve aşkla birlikte insanın içindeki yaratıcı gücü keşfetmesini destekleyen film, 19 Aralık’ta yayınlandı.

Müşteri: About Nights
Ajans: Ogilvy İstanbul
Yapım Şirketi: PToT Films
Yönetmen: Çağatay Kaya
Müzik: FFW

Görsel: YouTube