Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Ayıplayanlara Anlamayanlara Aldırma, Aşık Ol!

Ayıplayanlara Anlamayanlara Aldırma, Aşık Ol!

Etkinlik ve eğlence iletişim platformu About Nights "Aşık Ol" mottosu ile başlattığı kampanyasının devam niteliği taşıyan ikinci filminde kimseye aldırma, devam et, aşık ol diyor.

Etkinlik ve eğlence iletişim platformu About Nights geçtiğimiz yıl #AşıkOl etiketi ile bir iletişim kampanyası gerçekleştirmişti. Varlık nedenini aşık olmak, mottosunu da “Aşık Ol” olarak belirleyen platform aşk kavramının sadece insana karşı değil spor, sanat, doğa gibi pek çok kavrama karşı olabileceğini anlatmış aşkın gücüne vurgu yapmıştı. About Nights kampanya ile yeni bir döneme girerken herkesi aşk sayesinde yaratıcı gücü keşfetmeye davet etmişti.

“Bırak korksunlar, Sen devam et. Aşık ol!”

Ogilvy İstanbul imzası taşıyan serinin devam filmi geçtiğimiz günlerde yayınlandı. “Senden nefret ediyorlar… Halinden, tavrından, tarzından, konuşmandan, çok konuşmandan! Saçından, başından, başkaldırışından…” sözleri ile açılan film başkalarının seçimlerini ve hayatlarını yargılayan insanları hedef alarak ötekileştirilmiş insanlara sesleniyor.

İnsanları tanımadan, yaşamlarını ve tercihlerini bilmeden etiket yapıştırmanın oldukça popüler olduğu çağımızda karşıdaki insanı dışlamak veya hor görmek sıradanlaşan bir duruma dönüşüyor. Giydiği kıyafetten saç kesimine, ses tonundan cinsiyetine kadar her konuda başka insanlar hakkında mutlaka bir fikri bulunan kişiler insanları kendi bakış açılarına ve dünya görüşlerine göre yargılıyor.

About Nights yok sayan, ayıplayan, anlamayan, hakkında konuşan kişilerin asıl duygusunun korku olduğunun altını çiziyor ve aşık olmaktan korkmayanlara sesleniyor: “Bırak korksunlar. Sen devam et. Çünkü aşk, böyle bir şey”.

Film görünüşten, farklı görüşlerden, davranıştan ve aşktan korkan insanları göz ardı etmek gerektiğini anlatıyor. Sınırlar koymayan, kendini bulmaktan korkmayan, kimseye aldırmadan özgürce yaşayan, duygularını cesurca yansıtan ve aşık olan herkese aslında harika biri olduğunu hatırlatıyor.

Künye

Müşteri: About Nights
Ajans: Ogilvy İstanbul
Yönetmen: Eymen Topcuoğlu, Can Esat Yalkın
Görüntü Yönetmeni: Akın Çetin
Prodüksiyon Şirketi: 85/90 Projects
Post Prodüksiyon: Imaj

Görsel: YouTube