Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Converse One Star Hotel İle 5 Yıldızlık Deneyim

Converse One Star Hotel İle 5 Yıldızlık Deneyim

Sokak giyim tarzı sevenleri atölyeler, paneller ve canlı performanslarla buluşturan Converse One Star Hotel, 16-17 Subat'ta Londra'da hizmet verdi.

Uzun yıllardır, Chuck Taylor All Star ve One Star sneakers modellerini üreten Converse, şimdilerde sokak stili için yeni klasikler üretiyor. Tarih kitaplarında, 70’lerde bir basketbol yıldızının ayağında görebileceğiniz Converse, bugün sokakta sizinle ve onu da kendinizle birlikte geleceğe taşıyacağınızdan oldukça emin. Çünkü 2017 yılında hazırladığı Public Access gibi projelerle genç nesile hitap etmeyi bırakmıyor ve 2016’da hazırladığı Converse Couples gibi projelerle sevenlerini ne kadar iyi tanıdığını gösteriyor.

Converse One Star Hotel’i Daha Yakından Görmek İster Misiniz?

Geçtiğimiz Şubat Converse, One Star Hotel ile ziyaretçilerine Rated One Star Kampanyası‘nı merkeze alarak 5 yıldızlık otel deneyimi yaşattı. Londra’nın alternatif gece hayatının merkezi Shoreditch’te yer alan Converse One Star Hotel, misafirlerine otantik sokak kültürünü tattırdı. 12 oda ve 12 One Star hikayesinden oluşan 5 katlı One Star Hotel’in giriş katında, misafirleri sokak giyimi üzerine fenomenleşen Leo Mandella karşıladı. Otelin her bir katındaki misafir odalarında Tyler, the Creator, MadeMe, Paria Farzaneh gibi Converse’in iş birliği yaptığı markalar tarafından canlı performanslar düzenlendi.  A$AP Nast, Yung Lean, MadeMe ve Tizzy T‘nin konseptini hazırladığı odalarda, sneakerlar için kısa süreli olarak çeşitli kampanyalar gerçekleşti.  IAMDDB, Princess Nokia ve Slowthai gibi sanatçılar tarafından canlı müzik etkinlikleri; Paria Farzaneh ve The Basement tarafından atölyeler ve paneller gerçekleşti.

Sokak giyim stili sevenlere yaratıcılık üzerine kurulu bir hafta sonu yaşatmayı başaran One Star Hotel, sosyal medyada Londra Moda Haftası ve All Star haftasonunun etkisini azaltmayı başardı. One Star Hotel’e 5.345 kişi giriş yaptı. Etkinlik boyunca 50.000 dolarlık satış yapıldı. 5.000’den fazla paylaşımda One Star Hotel etiketlendi. Converse bu etkinlikle, Instagram’da 40.000 yeni takipçi kazandı. Sosyal medya üzerinden yapılan canlı yayınlar 1,7 milyon kişi tarafından izlendi. Böylelikle, 226 milyon medya görünürlüğü elde etti.

Görsel: Vimeo, Youtube, Instagram, Converse – Complex ile