Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Hayallerine İnancın Varsa Her Şey Olabilir

Hayallerine İnancın Varsa Her Şey Olabilir

Elidor Türkiye’nin Medina Turgul DDB imzalı #DedimOlabilir etiketli kampanyasında kendine has tarzı ve duruşuyla milli voleybolcu Ebrar Karakurt yer alıyor.

2020 Tokyo Yaz Olimpiyatları’nın ardından 2021 Avrupa Kadınla Voleybol Şampiyonası’nda da başarılı bir performans gösteren Türkiye Kadın Milli Voleybol takımı geçtiğimiz yaz boyunca her maçında izleyenlere ayrı bir keyif yaşattı. Milli pasör çaprazı Ebrar Karakurt da en çok dikkat çeken en zorlu anlarda moral ve motivasyon sağlayan oyuncularımız arasındaydı. Kendine has tarzı ve oyunuyla maçların en dikkat çekici oyuncularından biri olan Ebrar yine kendine has saçıyla ve duruşuyla bu sefer Elidor Türkiye’nin reklamında yer alıyor.

Elidor reklamında kısa saçlı kız neden olmasın

21 yaşındaki milli voleybolcu Unilever markası Elidor Türkiye’nin #dedimolabilir #kendiyolumuzda etiketli kampanyasıyla kalıplaşmış algıları ve yargıları yıkıyor. Medina Turgul DDB imzalı kampanyanın yönetmenliğini Sedat Dündar ve Umut Dizdar ikilisi gerçekleştiriyor.

Gençlerin hayallerini gerçekleştirmesi ve hayatlarında pozitif bir etki yaratmayı hedefleyen marka, Ebrar Karakurt’un yer aldığı reklam ile hayallerin önünde uzun bir yol olsa dahi kendi yolundan gitmeyi vazgeçmeyenlere cesaret veriyor. Bu yolculuk boyunca engelleri aşmanın yolu ise kişinin kendine duyduğu güven ve inanç.

Ebrar Karakurt da eleştirileri göğüsleyerek başarılı bir sezon geçirdikten sonra İtalya Kadınlar Voleybol Ligi takımlarından Igor Gorgonzola Novara ile anlaştı. Reklam filminde de kendi yolunda gitmeye kararlıysan ve hazırsan tüm hayallerin gerçek olabileceğini vurgulayan milli voleybolcu bir Elidor reklamında kısa saçlı kadın mı olur sorusuna ise “Dedim olabilir” diyerek karşılık veriyor. Şampuan ve şaç bakım ürünlerindeki reklam filmlerinde rüzgarda uçuşan uzun, dalgalı ve parlak saçlı kadın stereotipini tıpkı maçlarında olduğu gibi sert smacıyla yıkıyor. Ebrar Karakurt’un geçtiğimiz mayıs ayında Instagram hesabında paylaştığı gönderdeki “Kıskananlar delirenler oldu; dedim olabilir.” sözü böylelikle reklam filminin mottosu oluyor.

Milli voleybolcu “Kendi yolumuzda biz hazırız, saçlar zaten hazır” sözleriyle noktayı koyuyor. Doğal, sempatik ve samimi haliyle oldukça beğeni toplayan reklam, hem Ebrar Karakurt’un hem de Elidor Türkiye’nin sosyal medya hesaplarında şimdiye kadar 1 milyondan fazla kez görüntülendi.

Künye

Reklamveren: Unilever
Reklamveren Yetkilileri: Alper Eroğlu, Gizem Erbaş, Kerem Diramca, Ahmet Adıyaman, Ebru Seyhan
Reklam Ajansı: Medina Turgul DDB
ECD: Ertuğ Tuğalan
Kreatif Grup Lideri: Fatih Yılmaz
Kreatif Ekip: Cem Erguvan, Özberk Baz, Seray Samancı, Gözde Bayraktar, Hande Matban
Yönetici Strateji Direktörü: Berkant Avcı
Stratejist: Beste Atasoy
Müşteri Direktörü: Azize Civanbay
Müşteri Ekibi: Dilge Yıldırım, Viket Rodrig, Ezgi Bitmiş
Ajans Prodüktörü: Gülengül Soytürk, Ümit Bak, Can Taşkın
Yönetmen: Sedat Dündar, Umut Dizdar
Prodüksiyon Ajansı: Yapar İstanbul
Pr Ajansı: Sobraz
Medya Ajansı: Mindshare
Ünlü Yönetim Ajansı: Portal Rights Management

Görsel: YouTube