Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Biz Voleybol Ülkesiyiz

Biz Voleybol Ülkesiyiz

Vestel, #BizVoleybolÜlkesiyiz etiketli reklam filmiyle spor tarihimizin en büyük başarılarını elde eden Filenin Sultanları’na desteğini gösteriyor.

Ülkemizdeki en başarılı branşlardan birinin kadın voleybolu olduğunu söylersek yanlış olmaz. Ülkemize ilk defa uluslararası kupa getiren Eczacıbaşı Kadın Voleybol Takımı, VakıfBank Spor Kulübü’nün ve Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı’nın CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde başarıları ve diğer kulüplerimizin katkıları A Milli Kadın Voleybol Takımı’mızın da değerli bir noktada olmasında etken rol oynuyor. Avrupa’da gelen başarılı dereceler Akdeniz Oyunlarında kazanılan şampiyonluk bu başarıların göstergesi. Son olarak 2020 Tokyo Olimpiyatları‘na da hızlı bir başlangıç yapan A Milli Kadın Voleybol Takımı’mız, B grubunda mücadelesiyle de bu başarının tesadüf olmadığını kanıtlıyor.

Voleybolla yatar, voleybolla kalkarız

Takım sporlarında herhangi bir alanda tarihimizin en büyük başarılarını elde eden Filenin Sultanları aslında Türkiye’nin bir voleybol ülkesi olduğunu her yeni organizasyonda bir kez daha gösteriyor. 2016 yılından bu yana voleybola destek sunan Vestel de 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda madalya mücadelesi veren A Milli Kadın Voleybol Takımı’mıza #BizVoleybolÜlkesiyiz etiketli reklam filmiyle bu desteğini sürdürüyor.

Türkiye’nin her köşesinde “Biz Voleybol Ülkesiyiz” söylemini yerleştirmeyi amaçlayan Vestel, tanıtım filminin yanı sıra bu reklamı destekleyen üç kısa reklam filmiyle voleybolun her zaman her yerde olduğunu vurguluyor. Okulda, piknikte ya da mahallede her yaştan insanın voleybol oynadığı kampanya filmleri “Biz Voleybol ülkesiyiz” sloganıyla destekleniyor.

Reklam filminde, voleybol marşında ve bu marşla uyumlu TikTok koreografisinde Concept imzası bulunuyorken entegre projeler Think.Co tarafından tasarlanarak hayata geçiriliyor. Ana filmin yönetmenliğini Sedat Dündar ve Umut Dizdar gerçekleştirirken 15 saniyelik kısa filmlerin yönetmenliğini Can Özen üstleniyor.

Künye

Reklamveren: Vestel
Reklamveren Yetkilisi: Duygu Badem Uylukçuoğlu, Feza Turunçoğlu, Resmigül Kayam, Mertcan Nesimi Ünlüer, Özgecan Akbulut, Mert Altuntaş
Reklam Ajansı: Concept
Yönetici Kreatif Direktör: Kerem Özkut
Kreatif Direktör: Gökhan Özdemir, Mustafa Özmal
Kreatif Ekip Lideri: Emre Günaydın
Kreatif Ekip: Görkem Can Uygun, Alperen Yalçıngil, Berke Gülçiçek, Dilara Aktuğ, Gizem
Serçe, Yağız Akgün
Motion Graphic: Mümin Günal
Grafiker: Mehmet Ögeç
Müşteri İlişkileri Direktörü: Barış Alemdar
Müşteri İlişkileri: Özlem Najdi, Serap Balaban, Gizem Pelivan, Melis Çiçek
Dijital İş Geliştirme ve Müşteri Direktörü: Berna Aşkın
Stratejik Planlama: Onur Aydın, Şelale Mısırdalı
Ajans Prodüktörleri: Mert Turan, Hilal Kınalıada
Yönetmenler: Sedat Dündar, Umut Dizdar, Can Özen
Prodüksiyon Şirketi: Yapar İstanbul
Müzik: FFW
Post Prodüksiyon: IPD
Entegre Proje Tasarım: Think.Co /Aslı Özge Tamtürk, Arda Görgün

Görsel: YouTube