Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Hayalini Kurduğun Sporu Gerçeğe Dönüştür

Hayalini Kurduğun Sporu Gerçeğe Dönüştür

Nike Play Lab, çocukları hayallerindeki sporu adıyla ve kurallarıyla yaratmaları için teşvik ederken bu sporu yaparken video çekip paylaşmaya davet ediyor.

Play New kampanyasıyla başarısız olmayı bir kenara bırakıp yeni şeyler denemekten vazgeçmemeyi vurgulayan Nike, herkesi farklı spor dallarını deneyerek rutinin dışına çıkmayı teşvik ediyordu. Kampanyanın devamı niteliğindeki Best Day Ever reklam filmiyle sporun ilham verici gücüne odaklanmaya devam eden marka insanları spor yapmaya davet ediyor ve sporun ilham verici gücüne odaklanıyordu. Çocukların sonsuz olasılarla dolu yaratıcı dünyasını desteklemek ve onları yeni spor dallarına teşvik etmek isteyen Nike, çocukları yeni bir spor yaratmaya ve bu sporu tüm dünyaya göstermeye çağırıyor.

Wieden + Kennedy London tarafından hazırlanan Play New kampanyasının devamı niteliğindeki Nike Play Lab reklam filmi keşfedilmeyi bekleyen fikirlere kapı açıyor. Nandi Bushell’ın yer aldığı filmde yeni bir spor yaratmak için çocuklara çağrı yapılıyor. Ayrıca “Çorap Karşılaşması”, “Lazer 5000” “Popo Boksu” gibi çocuklar tarafından şimdiye kadar tasarlanmış yaratıcı içeriğe ve isme sahip oyunlara da yer veriliyor.

Kendi sporunu yarat ve herkesle paylaş

Çocukların yaratıcı fikirlerini hayata geçirmesi, vizyonlarını akranlarıyla ve diğer insanlarla paylaşması kişisel gelişimleri açısından oldukça değerli. Nike Play Lab de çocukların yeniyi nasıl denediklerini herkese göstermesi için onları kalıplarının dışında düşünmeye davet ediyor. Yaratıcı olmak, içinden geldiği gibi davranmak ve fikirlerini başkalarıyla paylaşmak için teşvik ediyor.

Nike Play Lab serisinde yapmak isteyeceği yeni bir spor bulan çocuklar bu sporun kurallarını kendi istedikleri şekilde özgürce oluşturuyor ve dünya ile paylaşıyor. Sporun adını ve kurallarını belirledikten sonra yarattığı bu sporu yaparken video çeken çocuklar ebeveynlerinin de desteğiyle videoyu kampanya için açılan siteye yükleyebiliyor. Videolarını yükleyen çocukların Nike’den spor sertifikasını da içeren bir spor paketi alıyor.

Nike Play Lab, YouTube serisinde çocukların yarattığı sporlara yer verecek

Çocuklar tarafından yaratılan yeni oyunların videoları Nike Play Lab’in YouTube serisinde yer alabilecek. Ayrıca çocuklar tarafından yaratılan bu yeni sporların Londra’daki etkinlikte fiziksel olarak hayata geçirilme fırsatı da bulunuyor. 7 Kasım’a kadar gönderilecek yaratıcı oyunlar tüm çocuklara ilham vermesi adına Nike Play Lab’in galeri bölümüne eklenecek.

Videolar Nike Play Lab için açılan internet sitesi üzerinden gönderilebileceği gibi Instagram üzerinden #NikePLAYlab etiketiyle de paylaşılabiliyor. Detaylara ve Nandi Bushell ile çekilen reklam filminin Türkçe altyazılı haline siteden ulaşabilirsiniz.

Künye

Müşteri: Nike
Ajans: Wieden + Kennedy London

Görsel: Nike