Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Hasarlı Mobilyalardan 10 Liraya Kedi Evi

Hasarlı Mobilyalardan 10 Liraya Kedi Evi

Adore Mobilya, hasarlı mobilya parçalarını kullanarak kediler için dayanıklı ve güvenli evler yaptı.

Kışın gelmesiyle soğuk havalar kendini hissettiriyor. Yılbaşına kar eşliğinde girdik ve hava durumu her gün “Acaba ne kadar soğuk?” sorusunu sorduruyor. Fakat biz sabah saatlerinde evimizden çıkarken tüm geceyi dışarıda geçirmiş olanlar da var. Kediler, köpekler, tüm sokak hayvanları. Ve minik, sade eylemlerle onların hayatını çok daha yaşanılabilir kılabiliyoruz; bir kedi evi, sıcak tutacak bir kıyafet, bir kap mama.

Adore Mobilya, üretim aşamasında yonga levhalarını endüstriyel amaçla yetiştirilen ağaçlardan, bağlantı parçalarını da doğaya zarar vermeyen denetlenmiş üreticilerden tercih ediyor. Doğaya ve çevreye olabildiğince az zarar veren Adore Mobilya, hiçbir malzemesini israf etmeden değerlendirirken teslimat sırasında gelen yonga levhaların en üst ve alt kısmındaki parçalar taşıma sırasında hasar gördüğü için mobilya üretiminde kullanılamıyormuş.

İşte bu hasarlı ve üretimde kullanılamayan yonga levhalar, Adore Mobilya’nın kedi evi projesinin temelini atmış. Azami verimlilikle tasarlanan ve kolayca birleştirilen kedi evlerinden 2480 adet hazırlanmış ve ücret olarak sadece kargo bedeli olan 10 TL talep edilmiş.

Sonuç mu? Elbette sokak hayvanlarının kazandığı bir güne uyanmamızı sağladı. Çünkü kedi evleri siparişe açıldıktan yaklaşık 1 saat sonra tamamı satıldı ve stoklar tükendi. Hem elinde atıl malzemeyi değerlendirdiği için hem de bunu sokak hayvanları yararına kullandığı için Adore Mobilya’ya teşekkürler!

Güncelleme 06.01.16 14:53:

Adore Mobilya’dan Bahadır Yargın’la iletişime geçtik ve ikinci set üretim için hazırlıklara başlandığını ve talep devam ettiği sürece hasarlı yonga levhaların kedi evine dönüşmeye devam edeceğini belirtti.

Görsel; Adore Mobilya