Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Harvey Nichols’dan Yılbaşı Hediyelerindeki Zorlama Yüz İfadelerine Karşı Kampanya: #GiftFace

Harvey Nichols’dan Yılbaşı Hediyelerindeki Zorlama Yüz İfadelerine Karşı Kampanya: #GiftFace

Harvey Nichols, beklenmedik sürprizlere karşı nezaketen gülümsemeyi bir kenara bırakmaya çağırıyor.

Yılın belli dönemleri hediye sezonu olarak adlandırılabilir. Sevgililer Günü, Babalar Günü, Anneler Günü ve nice özel günün önünde ise Yılbaşı gelir. Çam ağacı, aile saadeti, tombala, Victoria’s Secret ve daha bir çok rutiniyle yılbaşı hediyelerin havada uçtuğu bir dönemdir. Tabii evdeki hesap çarşıya uyarsa…

“Ne alacağımı bilemedim ben de kitap aldım.” diyeninden asla giyilmeyecek kazak modellerine kadar birçok farklı hediye kategorisine karşı verilebilecek tek bir yanıt var, nezaketen zoraki gülümsemek. Harvey Nichols, yeni kampanyasında bu yüz ifadesini alarak yılbaşı kampanyasını kurguluyor. #GiftFace ismini verdiği ifade; kaşların hafif kalkıp gözlerin patlarcasına açıldığı ve gülümsemeyi sağlayan her kasın acı çekmesiyle oluşuyor.

Hediye alan taraf olarak bu ifadeyle karşılaşmamak için Harvey Nichols’ün yılbaşı için ideal hediye olduğu ve asla “Dene de bir üzerinde görelim.”, “Değiştirme kartı içinde olmazsa bakarsın.” gibi hediyenin enerjisini düşüren cümlelerin kurmayacağı bir yılbaşı vadediyor.

Görsel; Harvey Nichols