Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Hareket ve Isı Algılayan Cihazlar Satınalma Alışkanlıklarımızı Kaydediyor

Hareket ve Isı Algılayan Cihazlar Satınalma Alışkanlıklarımızı Kaydediyor

Shopperception uygulaması, tüketici alışkanlıklarını alışveriş anında gerçek zamanlı olarak kaydedip rapora dönüştürüyor.

Ne alışverişi yaptığımız satınalma alışkanlıklarımızı yüzde yüz göstermiyor, kasada ne aldığımız kayıtlara geçebilir ama bir de alışveriş esnasında sergilediğimiz alışkanlıklarımız var kaydedilmesi güç olan. Shopperception sistemi ile artık bu da mümkün, rafların üstünde duran 3 boyutlu sensor teknolojisi kullanan sistem müşterilerin alışveriş aktivitelerini görüntülüyor ve kaydediyor.
Sensor insanların ürünlerle etkileşimini izliyor ve Shopperception uygulaması kaydedilen tüm dataları biraraya toplayıp gerçek zamanlı bir tüketici tepkisi raporuna dönüştürüyor. Uygulama ısı haritasına da sahip, bu özellik de satış noktasında hangi ürünlerin alışveriş yapan insanlar tarafından ne kadar seçilip elde tutulduğunu ölçüp rapora yansıtıyor.
Bu analiz sonuçları yeni yeni tüketici içgörüleri saptayabilmek ve tüketici ile marka arasinda gerçek zamanlı etkileşimler yaratabilecek uygulamalar kurgulayabilmek açısından perakende satış için değerli.