Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Gürsu’nun Elektrik Trafo Dolapları Rengarenk

Gürsu’nun Elektrik Trafo Dolapları Rengarenk

Gürsu Belediyesi Elif Akay ve Aek Creative ile iş birliği yaptı; Gürsu sokaklarındaki elektrik trafo dolapları, illüstrasyonlarla bezendi.

Bugüne kadar gördük ki; sokaklardaki çukurlar, İsrail Filistin arasındaki duvar ya da bir baraj duvarı sokak sanatı için harika bir tuval olabiliyor. Bursa’nın Gürsu ilçesinde sokak sanatının hayat bulduğu mecra ise elektrik trafo dolapları oldu.

Trafo dolapları illüstrasyonlarla şenlendi

Sanat Yönetmeni Elif Akay, Aek Creative (Ali Emre Kiriş) ve Gürsu Belediyesi; bölgeyi güzelleştirmek için Gürsu Belediyesi İlçe Renklendirme Projesi’ne imza attı. Bu rengarenk iş birliği sayesinde geçtiğimiz günlerde Gürsu’daki elektrik trafo dolapları şenlendi.

Gürsu halkı o kadar beğendi ki boyanan trafo dolabı sayısı 74’e çıkarıldı

Elif Akay ve Ali Emre Kiriş ilçedeki 74 adet trafo dolabına çizim yaptı. 9 adet elektrik trafosu ile başlayan proje, yapım sürecinde ve tamamlandıktan sonra Gürsu sakinlerinden çok olumlu tepkiler almış. Dolayısıyla proje genişletilmiş ve daha fazla sayıda trafo dolabı üzerine çizim yapılmış.

Trafo çalışmalarının tamamına buradan ve buradan göz atabilirsiniz. Behance üzerinden de Elif Akay’ın ve Aek Creative’in yeni projelerini takip edebilirsiniz.

Görsel: Behance
Manşet görseli düzenlenmiştir.