Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Guns N’ Roses, Chinese Democracy sayesinde bedava soda!

Guns N’ Roses, Chinese Democracy sayesinde bedava soda!

Bizim gibi yaşı geçkinler biliriler, Guns N’ Roses’ın Chinese Democracy adında bir albümü çoook ama çok uzun zamandır çıkacaktı (1994 diyeceğim yaşımız ortaya çıkacak).

En son Mart 2007‘de bu rivayeti duyduktan sonra gerisi gelmemişti.

Mart 2008‘de ise Dr Pepper sodaları, Guns N’ Roses’a meydan okuyarak, 2008 yılında eğer bu albüm çıkarsa Amerikadaki herkese bedava soda vereceğini söyledi. Bunla ilgili bir blog bile başlattı.

Ve 2008, Ekim; Guns N’ Roses grubu 23 Kasım‘da albümlerini çıkartacaklarını belirttiler. Dün imeem’e hatta Chinese Democracy singlelarını eklediler. (ben de ekliyim bigu’ya ordan alıp…)

Chinese Democracy – Guns N Roses

(imeem.com, Türkiye’den ne yazık ki kapaklı olduğundan ancak DNS ayarlarınızı değiştirince müziği dinleyebiliyorsunuz : / )

Soda firması bunu beklemediklerini ama verdikleri sözünde arkasında olduklarını belirttiler. Bloglarında yazdığı gibi sistemi internetten kupon verme ile çözümleyerek sadece 23 Kasım yani albümün çıkacağı gün için bu kuponların web sitesinden alınabileceğini ve Şubat 2009’a kadar da bu kuponları kullanmalarını gerektiğini belirtti.

Kasım ayında, Chinese Democracy  çıkacak yoksa sadece online halde mi kalacak bence hala bir muamma ama şu ana kadar internette ve müzik kanallarında yapılan reklamlarını düşünürsek soda firması güzel bir kampanya yapmış 🙂

Buyrun
MTV, Adage ve Wired yazıları