Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Güneş Enerjisiyle Çalışan Taşınabilir Şarj Üniteleri

Güneş Enerjisiyle Çalışan Taşınabilir Şarj Üniteleri

Afrika çıkışlı eChaja güneş enerjisiyle çalışan ve 6 girişi olan taşınabilir, çanta şeklinde bir sarj ünitesi.

Artık telefonu kullanımdayken şarjda tutan iPhone kılıfları da var ama akıllı telefon ve diğer mobil cihazların şarj problemi hala birçok çözüm üretilen konulardan biri. eChaja ise Afrika’dan çıkmış güneş enerjisi ile çalışan taşınabilir bir şarj aleti ünitesi, insanlar tarafından taşınabiliyor ve onlara bu hizmeti vermeleri sayesinde para kazandırıyor.
6 çıkışı olan ünite, otomobillerdekileri andıran ve renklerle eşleştirilen girişlere sahip; böylece kişiler kendi cihazlarının nereye takılı olduğunu rengiyle ayırabiliyor. Kit bir çanta halinde, o nedenle de taşınması ve her yere gitmesi çok kolay. Ünitede her girişin ne kadar zaman kullanıldığı bilgisini verebilen ve kontrolünü ayarlamayı sağlayan saatler var. Böylece internet kafe mantığındaki gibi telefonunuzu ne kadar süre şarjda tuttuysanız onun bedelini ödeyebiliyorsunuz.
Ürünle ilgili öne çıkarılan taraf kullanıcı olarak herhangi bir yerde elektriğe erişiminiz yokken telefonunuzu şarj edebilecek olmanızdan çok, eChaja ile bir iş sahibi olabileceğiniz. ‘Açın çantanızı, tezgahınızı kurun’ gibi bir iş modeli olarak konumlandırılan eChaja herhangi bir alanda şarj hizmeti verdiği için çevreye duyarlı olması özelliği ile diğer çözümlerden bir adım öne çıkarak festival gibi organizasyonlarda ideal çözüm sunabilir.