Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Virüs Geçirmeyen Taşınabilir İçme Suyu, Lavabo ve Duş Sistemi

Virüs Geçirmeyen Taşınabilir İçme Suyu, Lavabo ve Duş Sistemi

GoSun Flow, kullanıcıya gittiği her yerde temiz içme suyuna erişme, temiz suyla ellerini yıkama ve duş alma imkanı sunuyor.

GoSun Flow sırt çantanıza sığacak kadar küçük ve virüsler dahil tüm patojenleri %99,99 oranında filtreleyebilecek kadar güçlü bir tasarım olarak mükemmel bir zamanlamayla kullanıcının huzuruna çıktı. Piknik, doğa yürüyüşü ya da kamp gibi alanlarda dahi çoğu zaman başka insanlarla bir arada bulunmak zorunda kaldığımızı düşünürsek pandemi sonrası normalleşme sürecinde çok ilgi görecek bir ürün gibi duruyor.

Indiegogo’da fonlanmakta olan GoSun Flow ilk 10 dakika içinde hedeflediği desteği toplamış ve şu anda %2.081 fonlanmış durumda. Çok işlevli sistem, temiz suya neredeyse her zaman ve her yerde ulaşabilmek için güvenli ve sürdürülebilir çözüm sunuyor.

GoSun Flow ile açık havada suyunu arıt, ellerini yıka, duş al

Ürünü tasarlayan ABD’li şirket GoSun; güneş fırınları, güneş soğutucuları, solar şarj cihazları ve daha pek çok güneş enerjisiyle çalışan dış mekan ürünleri konusunda uzman. GoSun Flow da güneş enerjili sistem, taşınabilir şarj aleti, musluk, pompa ve filtre yeteneklerini içeren kompakt, hepsi bir arada bir kasa ile donatılmış. Güneş enerjisiyle çalışmasına ek olarak, USB uyumlu pili sayesinde pompası bir telefon şarj cihazına takılabiliyor.

Kullanıcılar, ısıtma yükseltme ve akıllı termometre içeren ek bir paket satın alabiliyor. Böylece sıcak duş alma imkanına sahip olabiliyor. Esnek musluk başlığı, duşu daha rahat hale getirmek için ağaç dalları, masalar ve çitler gibi yerlere takılabilen çıkarılabilir bir kelepçe ile birlikte geliyor.

USB ile çalışan otomatik pompa, dakikada bir litre suyu arıtma kapasitesine sahip. Değiştirilebilir filtre 1.000 litre boyunca dayanıyor.

GoSun Flow filtre pompası filtrenin tıkanmasını önleyen ve hedef patojenleri korumasına yardımcı olan üç katman içeriyor. Bunlar polipropilen filtre diski, bir yüksek verimli karbon filtre ve bir de nano alüminyum fiber filtre. Filtre değiştirilebilir parçalarla birlikte geliyor, böylece kırılma veya aşınma durumlarında tüm sistemi değiştirmek yerine hasarlı parçayı değiştirmek yeterli oluyor.

Filtre içeren boru, akarsu veya göl gibi herhangi bir tatlı su kaynağına yerleştirildiğinde, su filtrasyon pompasından geçiyor ve ikinci borudan lavaboya veya duş başlığına geliyor. Boru ayrıca, bir su şişesine takılarak kullanıcının arıtılmış suyu doğrudan içmesini de sağlayabiliyor.

Görsel: Indiegogo