Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bulutlu Havalarda Bile Güneş Işığını Lezzetli Yemeklere Dönüştüren Pişirici

Bulutlu Havalarda Bile Güneş Işığını Lezzetli Yemeklere Dönüştüren Pişirici

GoSun Go, güneş enerjisiyle bulutlu sonbahar günleri ya da soğuk kış günlerinde de lezzetli yemek pişirmenizi sağlıyor.

Doğada sakin bir akşam geçirmek istiyorsanız yemek pişirmek biraz meydan okuma olabilir. Zaten kampa gittiyseniz ne yiyeceğiniz daha plan yapıldığında bellidir, yanınızda mangal taşımıyorsanız odun ateşinde közlenmiş birtakım sebzeler.

Geçtiğimiz Mayıs ayında sizlere propan ya da kömüre ihtiyaç duymayan, vakumlu tüp teknolojisiyle güneş ışığını dönüştürüp güvenli ve temiz pişirme sağlayan GoSun‘ı takdim etmiştik. 2017 bitmeden ekip, Güneş varsa her yerde gurme gibi pişirmenizi sağlayan  GoSun’ın daha hafif ve daha miniği olan GoSun Go’yu Kickstarter‘dan fona açtılar.

Azıcık Güneş Bile Yeter

GoSun Go sadece 900 gram ağırlığı ve portatifliğiyle adından söz ettirmeye yetiyor. En güzel özelliğiyse hava kapalıysa ya da soğuksa dahi ısınabiliyor! Bence inanılmaz bir özellik bu. GoSun’ın patentli güneş ışığıyla yemek pişirme teknolojisi, morötesi ışıklar dahil tüm gelen güneş ışığını bünyesinde topluyor ve bulutlar gökyüzünü kapatsa bile bu ısıyı koruyabiliyor. GoSun’ın vakumlama teknolojisini kullanan GoSun Go, sıcak havayı dışarıya, soğuk havayı içeriye vermiyor.

GoSun Go ile isterseniz yemek yiyebilirsiniz, isterseniz su kaynatıp kamp sandalyenize geçip çay ya da kahve keyfi yapabilirsiniz. 260 dereceye kadar ısınma kapasitesine sahip olan GoSun Go, 420 ml yemek, 400 ml su kapasitesine sahip. Yiyecek ya da içeceklerinizi mideye indirmek içinse çok fazla beklemiyorsunuz, 20-30 dk arasında hazır ısınıyorlar. Gözlük kılıfından biraz hallice, portföy çantadan da biraz küçük olan ve kolayca taşınabilir olan GoSun Go, ayrıca düşme veya çarpma gibi darbelere de dayanıklı.

Görsel: GoSun Go