Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Günde 5 Dakikalık Egzersizlerle Dil Eğitimi: Drops

Günde 5 Dakikalık Egzersizlerle Dil Eğitimi: Drops

Drops, popüler Avrupa dillerini eğlenceli oyunlarla öğretiyor.

Dil öğrenimi gibi sürekli tekrar gerektiren konularda, yetkinlik kadar kararlılık da önemli bir değişken. Kullanılmadığında veya egzersiz yapılmadığında öğrenilen dil dahi unutuluyor. Bunun sonucunda ise hem harcadığımız emek ve zaman boşa gidiyor hem de kazandığımız bir yetenekten mahrum kalıyoruz. 

Drops, bir dile henüz başlangıç seviyesinde hakim olan kişiler için günlük oyunlaştırılmış egzersizler sunan bir uygulama. İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca ve İtalyanca dillerini destekleyen Drops’u her gün sadece 5 dakika kullanabiliyorsunuz. Eğer bu süreyi uzatmak isterseniz birkaç farklı yöntem mümkün; Tweet atmak ve Facebook’ta paylaşarak 3 dakika, 2 Lira ödeme yaparak da 5 dakika esnetilebiliyor o günkü toplam süre.

Kullanıcılar üzerinden uygulama içi satın alma modelini kendi lehine geliştiren Drops, bu sayede elinizdeki 5 dakikayı en verimli şekilde kullanmanızı sağlıyor. Bu süreyi iş arasında, dinlenme molasında, ocakta yemek varken veya banyoda değerlendirip verimlilik artırmak mümkün.

Uygulamanın iOS sürümünü buradan indirebilirsiniz.

Görsel; Drops