Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sosyal Ağlarda Like’ı Fav’ı Bookmark için Kullananlara Özel Hizmet: Marvelogs

Sosyal Ağlarda Like’ı Fav’ı Bookmark için Kullananlara Özel Hizmet: Marvelogs

Neredeyse tüm sosyal ağlardaki beğenileri sınıflandırıp saklama imkanı sunuyor.

Sosyal ağlarda karşılaşılan içerikleri anlık tüketemediğimiz zamanlar oluyor. Böyle zamanlarsa “At Fav’a bekle” tekniğiyle bu içerikleri göz önünde tutmaya çalışıyoruz. Fakat çoğu zaman gerçekten beğendiğimiz içerilerin arasında kaybolup unutuluyor.

Yayın organlarında gördüğümüz içerikleri unutmamak için geliştirilen Pocket gibi uygulamalar bulunuyor. Ancak sosyal ağlardaki beğenilerimizi derlememizi sağlayan bir arayüz eksikliğini çoğu zaman hissediyorduk. Marvelogs, bu eksikliği gidermeyi amaçlayan bir girişim. 

Facebook, Twitter, Vimeo, Youtube, tumblr gibi veri saklama üzerine modül geliştiren ağların yanında Instagram, reddit, Fourquare ve Pocket gibi sadece beğenmeni iletmeyi sağlayan arayüzler de Marvelogs‘un desteklediği ağlar arasında yer alıyor. İçeriğin türüne ve ağa göre kategorilendirerek yığılma ve karmaşanın da önüne geçiliyor. Şimdilik 20 ağı destekleyen girişimin bu sayıyı arttırması öngörülebilir bir durum. 

Ocak 2015’te hizmete açılacağını beyan eden girişim, Ocak’ın sonuna yaklaşırken e-posta ile dönüş yaparak bilgilendireceğinin sözünü veriyor. 

Görsel; Marvelogs