Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
The Guardian, D&AD’yi Yaratıcılık Festivaline Dönüştürüyor

The Guardian, D&AD’yi Yaratıcılık Festivaline Dönüştürüyor

Guardian Media Group ve D&AD, artık ortak olduklarını ve 2019 yılından itibaren D&AD'nin küresel çapta yaratıcılık festivali olacağını duyurdu.

D&AD hem profesyonel hem de henüz öğrenci olan yaratıcılar için kendini gösterebilecekleri en prestijli sahnelerden biri. Birçok kişi için bu ödülün yeri çok ayrıdır eminim. Çünkü sanat yönünüze ve yaratıcılığınıza güveniyorsanız kalem şeklindeki D&AD ödülü size kendinizi iyi hissettirecek. D&AD ve Guardian Media Group geçtiğimiz günlerde birlikte bu ödülleri daha da büyüteceklerini ve küresel bir festivale dönüştüreceklerini duyurdu.

Bizi İnsan Yapan Yaratıcılığımız

Bu duyuru sadece işlerin daha da büyüyeceğine dair ağzımıza bal çalmadı ama. Aslında bu haberle birlikte D&AD ve Guardian Media Group ortaklıklarının da haberini verdi. 2019’da Londra’da yapılması planlanan festivalin yaratıcılığın gücünü kutlaması, kültürü şekillendirenleri öne çıkarması ve bunları iş hayatıyla kesiştirmesi planlanıyor.

Londra’da düzenlenecek olan festival iş dünyasının önde gelen kişileri ve tasarım, film, reklam, oyun, müzik, moda ve mimarlığın dahil olduğu yaratıcı ve kültürel sektörlerdeki yükselen yeteneklerle bir araya getirecek. Festivalin meraklı ve yaratıcı zihinlerin içinde bulunmak istediği bir alan olması bekleniyor.

Çok fazla otomasyon ve veri içerisinde kaybolabileceğimiz ya da görünmezlik elde edebileceğimiz günlerde D&AD Yaratıcılık festivalinin bireylere tanınırlık, güzel işleri kutlama ve ilham verme alanlarında yardımcı olacağı düşünülüyor. Bakalım Guardian Media Group ve D&AD ortaklığı bize gelecek günlerde ne gibi heyecanlar yaşatacak?

Görsel: YouTube