Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Renault’dan Endişeli Annelere Tek Tuşla “Vardım Ben” Mesajı

Renault’dan Endişeli Annelere Tek Tuşla “Vardım Ben” Mesajı

Renault'nun sınırlı sayıdaki Clio'lardaki "Anne Vardım Ben" Teknolojisi; bir buton aracılığıyla annenize vardığınıza ilişkin mesaj gitmesini sağlıyor.

Anneler Günü yaklaşırken markalardan da anneleri düşünen çalışmalar gelmeye başlıyor. Örneğin Renault’nun yoldaki çocuklarını merak eden anneler için geliştirdiği özel Anne Vardım Ben (AVB) Teknolojisi. “Varınca çaldır” derdine son veren bu özellik sayesinde meraklı annelerin içleri rahatlıyor, unutkan çocukların da işi kolaylaşıyor.

Renault’nun yurt dışındaki Mum Button uygulamasını temel alan “Anne Vardım Ben” butonu, sınırlı üretim Renault Clio’larda yer alıyor. Telefonunuzla eşlenen uygulama aracılığıyla bir yerden bir yere vardığınızda butona basmanız yeterli oluyor. Anında annenize “Vardım ben” mesajı gidiyor.

AVB’yi Tanıtan Reklam Filmi

Uygulamayı duyuran reklam filmi de eğlenceli… Her başımız sıkıştığında yardımımıza koşan, aklımıza takılan her soruya yanıt arayan annelerimizi konu alan filmde; çocuklar aşk acısında, yemek tarifi ararken, bir şeyi bir türlü bulamazken, karar veremediklerinde… Hep annelerine koşuyor. Bunu da farazi bir düğmeye basarak yapıyorlar. Renault da o düğmeyi alıyor, gerçekten anneye ulaşan gerçek bir butona çevirerek otomobillerine yerleştiriyor.

Sosyal medyada #annevardımben etiketiyle desteklenen kampanya, pek çoğumuza oldukça tanıdık gelecek bir iç görüye odaklanıyor.  Kampanyanın küresel bir kampanya olması da anne evhamının evrensel bir şey olduğunu ortaya koyuyor. Renault Türkiye’nin AVB için hazırladığı mikro site de konu hakkında daha detaylı bilgi içeriyor.

Görsel: Facebook