Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Karşılıksız Sevgiyi Ayırt Etmeden Gösterebilen Her Anneyi Fark Etmek

Karşılıksız Sevgiyi Ayırt Etmeden Gösterebilen Her Anneyi Fark Etmek

Trendyol bu yılki Anneler Günü filminde, izleyiciyi anneliğin tanımını yeniden düşünmeye davet ediyor ve bu sıfatı hak eden herkesin Anneler Günü'nü kutluyor.

Anneler Günü hem coşkuyla kutlanan hem de sıkça eleştirilen özel günlerden biri. Eleştirilerde haksızlık payı yok değil. Zira herkesin annesi yanında değil, her kadın bir çocuk sahibi değil ve her çocuğun da klasik tanıma uygun bir annesi yok. Bu nedenle bu gün, bazı insanlar için buruk geçen bir güne dönüşebiliyor. Öte yandan bazılarımız sokaktaki ya da evdeki hayvan dostlarımıza, bazılarımız çiçeklere, bazılarımız torunlarımıza, bazılarımız da kimsesiz çocuklara annelik yapıyoruz. Trendyol da Anneler Günü filminde izleyiciyi bu güne kalıpların dışında bakmaya davet ediyor ve bu farklı anneleri de kutluyor.

anneler gunu 2021 trendyol

Evlat sevgisiyle dolu tüm kalplerin Anneler Günü kutlu olsun!

Benzer bir yaklaşma daha önce şahit olmuştuk. Örneğin Whiskas’ın ve Pro Plan’ın Anneler Günü kampanyaları da evdeki ve sokaktaki canlara bakan kadınları birer anne olarak görüyordu. Trendyol bu tanımı daha geniş tutarak hoş bir incelik yakalamış. Hasta çiçeğine çocuğu gibi seslenen anne bu ince farklardan biri. Yine Barınak Meleği Türkan’ı filmde görmek de pek çok hayvan dostunu heyecanlandırmış.

anneler günü trendyol

Trendyol’a göre annelik, kalbindeki karşılıksız sevgiyi ayırt etmeksizin gösterebilmek. Bu tanıma katılmamak elde değil zaten. İzleyici olarak hepimiz filmde kendimizden bir şeyler bulabiliyoruz ki bu da filmin güçlü yönü. Filmde tüm anneler Trendyol’dan aldığı ürünlerle evlatlarını mutlu ediyor. Tüm bu sıra dışı annelerin Anneler Günü kutlanıyor. Havas İstanbul imzalı filmin yönetmen koltuğunda Norr Film’den Hande Türkel oturuyor.

Künye

Reklamveren: Trendyol
Reklamveren Prodüksiyon Danışmanı: Hilal Erdebil
Reklam Ajansı: Havas İstanbul
CCO: Ergin Binyıldız
ECD: Volkan Dalkılıç
Kreatif Ekip: Hüseyin Gündüz, Ege Öztayfun, Muhammet Keskin
Grup Marka Direktörü: Yağmur Erengül
Marka Ekibi: Yeşim Tamuroğlu Kaya, Belgin Demir, Serra Hanyalı
Ajans Prodüktörü: Sıla Salgın, İrem Akalın
Prodüksiyon Şirketi: Norr Film
Yönetmen: Hande Türkel
Müzik: Rahman Altın
Post Prodüksiyon: ABT
Medya Planlama Ajansı: Wavemaker

Görsel: Trendyol