Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Görsel Yanılsamalara Red Bull Dokunuşu

Görsel Yanılsamalara Red Bull Dokunuşu

Berlinli dans grubuyla Red Bull ortalıklığından illüzyon dolu dans gösterisi doğuyor.

Markaların halka ilişkilerini güçlendirmesi için sadece ürün pazarlayıp yeni ürünler geliştirmesi yeterli olmayabiliyor. Kimi zaman sosyal sorumluluk ve bilinirlik için kampanyalarda da yer alması daha etkili sonuçlar doğuruyor. Red Bull da enerji içeceği olmasından güç alarak ekstrem sporlar, müzik, dans gibi alanlarda sponsor veya organizatör olarak yer alıyor.

Berlin’de 1993’ten beri faaliyet gösteren break dance topluluğu Flying Steps ile ortaklık sağlayarak 2014 yılında Red Bull Flying Illusion isimli bir gösteriye imza attılar. 11 dansçıdan oluşan ekip iki takıma bölünerek bir müsabakayı canlandırıyor. 

Red Bull ile Flying Steps’in ilk birlikteliği 2010 yılında Flying Bach projesiyle oluyor. Burada klasik müziğin nameleri modern dünyanın dans ritmleriyle birleşiyor. Ve ortaya 300.000 kişinin izlediği ECHO Klassik ödülü alan bir iş gösteri çıkıyor.

Takvimin son hanesinde 2014 gösterdiğinde bu birliktelik görsel yanılsamayla ve alternatif bir sunuşla birleşiyor. Bach’tan uzaklaşarak bu Flying Illusion ismiyle tanılan bir gösteriyor dönüşüyor. Gösteriye uzaktan bakıldığında klişe tanrılarına adak adarcasına “Kesin ip var.” diyesi geliyor insanın. Fakat hip-hop ritmleriyle birleştiğinde eşsiz bir gösteri doğuyor.



Görsel; Red Bull