Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Gökten PlayStation Oyun Karakterleri Yağıyor

Gökten PlayStation Oyun Karakterleri Yağıyor

PlayStation bulut teknolojisi platformu PlayStation Now’ı ön plana çıkardığı reklam filminde gökten oyun karakterleri yağdırdı.

Sony Interactive Entertainment PlayStation hizmetlerinden biri olan PlayStation Now için küresel bir kampanya başlattı. 1 Ekim itibari ile başlayan kampanya ile yüzlerce oyuna erişim imkanı sunuluyor. Bu heyecanı oyunseverlerle paylaşmak isteyen şirket yağmurlu sonbahar günlerinin iyiden iyiye hissedildiği şu günlerde gökten konsol oyun karakterlerin yağdırdı.

PlayStation’dan bulut teknolojisine gönderme

Reklam ajansı adam&eveDDB tarafından hazırlanan film aksiyon filmlerini aratmayacak bir şekilde başlıyor. Para dolu bir çanta ve silahlarla bir uçağın içinde yer alan, Grand Theft Auto V oyununu temsil eden çete kapının açılması ile gökyüzüne fırlıyor. Uncharted’tan Nathan Drake, God of War’dan Kratos ve daha birçok oyun karakterinin gökten yağdığı filmde her karakter evlerin çatısına bir bir düşüyor. Bulut teknolojisine gönderme yapan şirket müşterilerinin evlerinde yer alan oyun konsollarını kontrol etmeye davet ediyor. Artık oyunların birkaç tuş kadar uzaklıkta olduğu ve her an konsolda belirebileceği mesajı veriliyor. Ajans CEO’su Matthew Goff yaz boyunca PlayStation ekibi ile bir takım projeler üzerinde beraber çalıştıklarını ve önümüzdeki aylarda oyun camiasında bu çalışmalarının sonucunu görmenin heyecanını yaşayacaklarını ifade ediyor.

PlayStation Now aylık 9,99 dolar

Bulut ağı üzerine kurulu olan ve oyunların konsoldan bağımsız olarak çalışmasına olanak sağlayan PlayStation Now içeriğinde yer alan oyun sayısını artırırken uygun fiyatı ile de dikkat çekiyor. Oyun sektöründe Nintendo, Xbox, Apple Arcade gibi rakipler ile mücadele içinde olan PlayStation, fiyatları daha uygun seviyeye çekip konsol oyun kütüphanesini genişleterek rakiplerinin önüne geçmeyi amaçlıyor.

PlayStation Now aylık 9,99 dolar, yıllık 59,99 dolar ücret karşılığında 800’den fazla oyuna erişim imkanı sunacak. 2020 Ocak ayına kadar sürecek olan kampanyaya son olarak “God Of War”, “Uncharted 4: A Thief’s End”, “GTA V” ve “inFAMOUS: Second Son” olmak üzere dört yeni oyun eklendi. Pek çok popüler oyuna erişim imkanı sunacak olan PlayStation Now hizmeti yapılan son fiyat indirimi ile beraber ilgi görecek gibi duruyor.

Künye

Müşteri: Sony
Ajans: adam & eveDBB
Yaratıcı Yönetmen: Ant Nelson, Mike Sutherland
Yapımcı: Alan Traquair
Dijital Proje Yöneticisi: James Brown
Prodüksiyon Şirketi: Nexus Studios

Görsel: Youtube