Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Getir’le Beraber Tek Tuşla Barınak Hayvanlarının Karnını Doyurun

Getir’le Beraber Tek Tuşla Barınak Hayvanlarının Karnını Doyurun

Dünya Hayvan Hakları Haftası'na özel olarak Getir, her yeni kullanıcısının Mama Getir siparişiyle bir barınak hayvanının 3 günlük besin ihtiyacını karşılıyor.

4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Günü ve onu içine alan Dünya Hayvan Hakları Haftası çevremiz için, dünyamız için, birlikte yaşadığımız hayvanlar için birşeyler yapabileceğimiz, farkındalığımızı bir nebze olsun yükseltebileceğimiz haftalar arasında yer alıyor. Geçtiğimiz yıl Migros ve Goody işbirliğiyle hazırlanan Dostluk Mamaları‘ndan sonra bu yılın ilk adımlarını da Getir ve Mars Gıda (Pedigree) atıyor.

Getir de getirelim diyen mobil uygulama, bu kez getir dendiğinde götürüyor. 3 Ekim 23.59’a kadar geçerli olan kampanya ile Dünya Hayvan Hakları Haftası’nda Getir’e üye olan kullanıcılar Mama Gönder butonuna basarak barınakta yaşayan bir hayvanın 3 günlük yemek ihtiyacını karşılıyor. 4 Ekim ise hayvanseverlerle birlikte yapılacak barınak ziyaretçiyle mamalar hayvanlara ulaşacak.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_GB/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Getir’e kayıt ol, ‘Mama Gönder’e bas, senin adına bir minik dostumuzun 3 günlük mamasını karşılayalım. #barınakhayvanlarıdoysun

Posted by getir on Thursday, 1 October 2015

Getir uygulamasını iOS ve Android işletim sistemlerinden kullanabilir ve ekranın sol menüsündeki Mama Gönder menüsüyle mama desteğinde bulunabilir ve bir canlıyı 3 günlüğüne sevindirebilirsiniz.

Görsel; Getir, Bigumigu