Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sokak Kedileri İçin 1 Liralık Mamalar

Sokak Kedileri İçin 1 Liralık Mamalar

Proje Goody ve Migros işbirliği ile hayata geçirildi.

Goody, sokak hayvanlarına destek olmak adına Migros işbirliğiyle yeni bir projeyi hayata geçirdi. Goody, daha önce de hayvanlar için tonlarca mama bağışlayan bir marka. Dostluk Maması Projesi başlatan Goody, 25 Eylül’de Migroslarda lezzetli ve besleyici kedi mamalarını 1 TL’den satışa çıkardı. Goody kedi mamaları tek öğünlük ve 100 gr.’lık paketlerde satılıyor.

Proje sayesinde sokak hayvanlarını beslemek için hepimizin şansı olacak. Üstelik sokak kedileri bu sayede bünyelerine uygun bir şekilde beslenebilecek.

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle de bu mamalardan alan herkese bir paket hediye edilecek. Sokak kedilerinin komple gıda ile beslenebilmesi adına bu fırsat 8 Ekim’e kadar sürecek.

Goody, Haçiko Derneği, HAYTAP gibi derneklere de düzenli olarak mama yardımı yapıyor. KKTC’deki barınaklara da yardım eden marka, engelli hayvanlar için başlatılan Farkında mısın? projesinin de ana sponsoru.

Goody ile markanın sahibi Tropikal Pet hakkında detaylı bilgi için tropikalpet.com.trgoody.com.tr ve Goody Facebook sayfası ziyaret edilebilir.