Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Gerçek Duygular İçin Sadece Teknoloji Yetmez

Gerçek Duygular İçin Sadece Teknoloji Yetmez

Telekomünikasyon şirketi Wind’in kampanya filmi, teknolojinin erişmeye araç olamayacağı duyguları ve tecrübeleri hatırlatıyor.

İtalyan telekomünikasyon şirketi Wind, hazırladığı filmle kendisi de bir teknoloji şirketi olmasına rağmen, bir gerçek hayat güzellemesi yaparak, mottosu “Size Daha Yakın”ı güçlendirerek gerçek duygular için gerçek hayata olan ihtiyacı anlatmış. Wind, gerçek duygulara ve tecrübelere ulaşılırken kendi servisinin insanlar arasında kurduğu köprüyü bilinçaltlarına yerleştirecek bir duygusal kampanya hazırlamış.

Kampanya videosunda yatağında bir taraftan elindeki tabletle oyun oynayan, bir taraftan müzik dinleyen çocuğun telefonuna arkadaşlarından bir mesaj geliyor: “Maça geliyor musun?” Kısa bir tereddüt yaşayan çocuk, tabletini bir kenara bırakıp koşarak arkadaşlarıyla maç yapmaya gidiyor.

Film boyunca koşturan, gülen, kan ter içinde kalıp dondurma yemeğe giden, kahkahalarla selfie çeken, gerçek hayatı gerçek duygularla yaşayan çocukları izlerken hafif duygulanmamak ve gülümsememek elde değil. Filmin sonunda çocuk, yorgun argın eve döndüğünde yatağında tabletiyle oyun oynamaya devam eden kendisiyle karşılaşıyor.

Ogilvy&Mather İtalya’nın imzasını taşıyan filmin mesajı net: Teknoloji her zaman yeterli değildir. Gerçek duygular, arkadaşlıklar asıl önemli olandır.

Görsel; Youtube