Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Geleceğin Reklamcıları Kristal Elma’da: Future 25 Yarışması

Geleceğin Reklamcıları Kristal Elma’da: Future 25 Yarışması

25 yaş altındaki öğrencilerin içindeki yaratıcılığı ödüllendirmek isteyen Kristal Elma bu yıl Future 25 Yarışması'nı düzenliyor.

BBDO New York Yönetici Kreatif Direktörü Toygar Bazarkaya’nın jüri başkanlığı yapacağı öğrenciler arası, geleceğin reklamcılarını seçmeyi hedefleyen Future 25 yarışması gnçtrkcll sponsorluğunda gerçekleşecek.
En az 3 ve en fazla 5 kişilik ekiplerle katılınabilen yarışma 25 yaş altı üniversite öğrencileri arasında yapılıyor. Yaratıcılığı ödüllendirmek ve onurlandırmak amaç. Eğer 25 yaşın altında olsaydım bu yarışmanın heyecanını ne kadar güçlü hissedebileceğimi çok rahatlıkla hayal edebiliyorum. O yüzden reklamcılığın hayalini kuran tüm yaratıcı gençlere ulaşmasını isterim.
Bigumigu üzerinden yarışmanın detaylarını ve brief’ini bu haberle ilk kez bugün buradan duyuruyoruz.
https://www.youtube.com/watch?v=dcNV1KcQ9VY
Brief’i yazılı olarak görmek isterseniz PDF’i buradan indirebilir ya da hemen alttan okuyabilirsiniz.
E tabii bir de ödüllerden bahsetmek gerek. 1. olan ekip 61. Cannes Lions Yaratıcılık Festivali’de katılma hakkı kazanıyor, elbette gnçtrkcll sponsorluğunda katılım, uçuş ve konaklama masrafları karşılanarak. 2. ve 3. seçilen ekipler de Nokia marka akıllı telefonun sahibi olacak. Tüm katılımcı ekipler katılım sertifikası ve 1 yıllık Campaign Türkiye dergisi aboneliği kazanacak.
Katılmak için yapmanız gerekenler bu sayfada!