Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Ford’un Mobilite Firmasına Dönüşme Hedefindeki İlk Adımı: FordPass

Ford’un Mobilite Firmasına Dönüşme Hedefindeki İlk Adımı: FordPass

Ford’un, yakın gelecekte motor ve tasarım satan bir firmadan, ulaşım tecrübesinin tüm cephelerinde aktif bir kolaylaştırıcıya dönüşmekteki ilk adımı FordPass uygulaması.

Fordpass, Ford’un tüm sürücülere sunduğu, park yeri bulmaktan, yol bulmaya, yol giderlerinin ödemesini kolaylaştırmaktan, sürücülerin aşina olmadıkları bölgelerde seyahat programı yapabilmesine tüm ulaşım tecrübesini kolaylaştırma ve zenginleştirme iddiasındaki yeni ürünü.

Uygulama, sürücüye park yeri bulmasında yardım ettiği gibi, onunla birebir iletişim kurup yol bulmasına da yardımcı oluyor: ParkWhiz ve Parkopedia ile iş birliğinde gerçekleştirilen park etme servisi, sürücülere uygulamanın içinde yer alan “Fordpay” özelliğini kullanarak park yeri bulma ve ödeme yapma olanağı tanıyor. Uygulamada yer alan “FordGuides” asistanlarıyla da ihtiyaç anında konuşabiliyor ve yön veya park yeri bulma gibi konularda yardım alabiliyorsunuz.

Ford’un Nisan ayında duyuracağı FordPass, ücretsiz ve Ford sahibi olmayanlar tarafından da kullanılabilecek. Uygulamaya; araç paylaşma, yol paylaşma, taşıma hizmeti gibi özellikler eklenmesi planlanıyor. Ford sahibi sürücüler, uygulamanın otomobili kilitleme ve açma, depodaki benzin seviyesini görme gibi özelliklerinden de faydalanabiliyorlar. Uygulama aynı zamanda Ford sahibi ya da değil tüm kullanıcıları kapsayan bağlılık programı bulunuyor. Programda, kullanıcılar McDonald’s ve 7-Eleven gibi markalardan ödüller kazanabiliyorlar.


Görsel; Youtube