Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Fatih Akın “Death Stranding 2″da Oyun Karakteri Oldu

Fatih Akın “Death Stranding 2″da Oyun Karakteri Oldu

Fatih Akın, Death Stranding 2'da baş karakter Sam'e yolculuğu boyunca bilgi ve becerileriyle destek olacak yeni karakterin yüzü oldu.

Video oyun tasarımcısı, yönetmeni, yapımcısı ve yazarı Hideo Kojima ile Yönetmen Fatih Akın’ın geçtiğimiz Kasım ayındaki gizemli görüşmesi, çokça konuşulmuştu. İki taraf da bu konuda detaylı bir açıklama yapmamıştı. Yaptıkları görüntülü görüşmeye dair aşağıdaki paylaşımdan başka bir duyuruda bulunmadılar. 

Bu gizem, sonunda açıklığa kavuştu. Meğer bu ikili 2018’den bu yana arkadaşmış. Hideo Kojima’nın 3 Şubat günü yaptığı paylaşım, olanları açıklıyor: 

“Yönetmen Fatih Akın’la “In the Fade” (Norman’ın eşi Diane Kruger aracılığıyla tanıştık) tanıtımı için Japonya’ya geldiğinden beri arkadaştık ve Japon medya kuruluşuyla bir röportaj yapmıştık (2018). O zamanlar bana oyundaki karakterlerden biri olmayı çok istediğini söylemişti. Ben de Fatih için Sam’le yolculuğunu paylaşacak bir “yaşayan bebek” karakteri buldum. Bu karakter oldukça enerjik ve eğlenceli. Mutsuz olmasına rağmen Sam’e destek veriyor. Karakter tasarımı ve kurulumunun kaba bir taslağı, DS1 çıkmadan önce zaten elimde vardı, ancak salgını gerçek hayatta deneyimledikten sonra, daha önce hazırladığım tüm senaryoları bir kenara atıp yeniden yazmaya karar verdim. Sadece “yaşayan bebeği” olduğu gibi tuttum. Seslendirme ve oyunculuk, “The Chosen” adlı TV dizisindeki çalışmalarıyla popüler olan Jonathan Roumie tarafından yapıldı.”

Fatih Akın’lı Death Stranding 2 fragmanı yayınlandı

Death Stranding 2 oyununun Fatih Akın’lı tanıtım filmi (aşağıda) 1 Şubat’ta yayınlandı. Fatih Akın’ı böyle izlemek gerçekten çok enteresan bir his. Siz ne dersiniz?

Oyunun konusu şöyle açıklanmış: Sam, yanında arkadaşlarıyla birlikte insanlığı yok olmaktan kurtarmak için yeni bir yolculuğa çıkıyor. Başka dünyaya ait düşmanlarla, engellerle ve akıllardan çıkmayan bir soruyla kuşatılmış bir dünyadan geçerken onlara katılın: Bağlantı kurmalı mıydık?

Görsel: Hideo Kojima