Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Face ID ve Apple Pay ile Baktığını Satın Al

Face ID ve Apple Pay ile Baktığını Satın Al

Apple; iPhone X reklamlarına Face ID ve Apple Pay sayesinde bir bakışla kolay yoldan ödeme yapılabileceğini anlatan eğlenceli bir filmle devam ediyor.

Günün ikinci Apple haberi, dünkü yazımızın devamı niteliğinde. Lisede geçen ve Face ID özelliğini tanıtan iPhone X filminden sonra Apple şimdi de Face ID üzerinden Apple Pay ile sadece bir bakışla ödeme yapılabildiğini anlatan yeni bir iPhone X filmi yayınladı.

Markanın YouTube kanalından yayınlanan ve henüz TV’de gösterime girmeyen “Fly Market” isimli film; Face ID ve Apple Pay özelliklerine odaklanıyor. Yaklaşık 1 dakikalık filmde, hayatın akışı içerisinde kolaylıkla alışveriş yapabileceğiniz lisede geçen filme benzer bir abartı içeriyor.

Face ID ve Apple Pay İle Kolay Alışveriş

Vulfpeck’in “Back Pocket” adlı şarkısı eşliğinde ilerleyen filmde, incik boncuk satılan bir bit pazarında genç bir adamı dans ederek ilerlerken görüyoruz. Adam, beğendiği şeylere sadece bakarak onları satın alabiliyor. Bir manken üzerindeki takım elbise adamın bakışıyla üzerinde beliriyor. Kenarda duran bir şapka uçup adamın kafasına konuyor. Sokağın ortasına konmuş koltuğun üstünde birden “satıldı” ibaresi belirerek koltuk hızla uzaklaşıyor. Bir an sonra koltuk adamın annesinin evinde, kadın koltuğu çok beğendiğini söylüyor.

Film, dinamik ve eğlenceli bir film. Touch ID yerine Face ID kullanarak Apple Pay sayesinde ödemelerin nasıl yapılabileceğini anlatıyor. Daha önceki filmde olduğu üzere ürünün bir özelliğini alıp gayet doğrudan bir şekilde izleyiciye aktarmayı başarıyor.

Görsel: YouTube