Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Karate Kid Devam Serisi “Cobra Kai” YouTube Red’de Başlıyor!

Karate Kid Devam Serisi “Cobra Kai” YouTube Red’de Başlıyor!

Karate Kid filminin üzerinden 34 yıl geçti ama Daniel LaRusso'yla Johnny Lawrence'in rekabeti henüz bitmedi.

Karate Kid filmi Y ve Z neslinin televizyonlardan, X neslininse sinema salonlarından hatıralarına kazınan bir film. Karasinekle eğitim mi dersiniz, merdivenleri defalarca inip çıkma mı yoksa Daniel’la Johnny’nin belli ki hala bitmeyen rekabeti mi? Evet, hala bitmemiş belli ki ezeli rakip olan ikili YouTube Red’in orijinal dizisi Cobra Kai için geri dönüyor. Hem de çok uzak olmayan bir tarihte, 2 Mayıs’ta bizlerle buluşuyor.

Galiba Johnny de Artık İyilerin Dostu

Fragman Daniel’ın Johnny’yi yendiği orijinal filmden bir sahneyle açılıyor. Sonrasında bir anda günümüze geliyoruz ve karakterlerimizin şu an neler yaptığını görüyoruz. Daniel da Johnny de büyümüş ve kendi işlerine yoğunlaşmışlardır hayatlarında. Daniel kendi araba bayiisini işletiyordur artık. Johnny’yi ise bir öğrenciyi zorbaların elinden kurtarırken görürüz.

Johnny öğrenciye yardım eder ve bu zihninde bir anda bir aydınlanma yaratır. Neden Cobra Kai’yi yeniden açmasın ve gençlerin kendilerini savunmalarına yardımcı olmasın? Bir anda öğrencilerin sensei’si oluverir Johnny. Daniel da belli ki artık karate defterini kapatmış ve kobra tekniklerini araba satışlarına yoğunlaştırmıştır. Daniel’in da buraya dahil olmasını ister çünkü hiçbir savaşçı ezeli rakibini yenmeden en iyi olmaya doğru ilerleyemez. Johnny bir maç ayarlar ve Daniel’a “senle yarım kalan işimiz var çekirge” der.

10 bölümlük YouTube Red dizisi Josh Heald, Jon Hurwitz ve Hayden Schlossberg tarafından yazıldı. Aynı ekip prodüksiyonu da gerçekleştiriyor. Bu isimleri Harold & Kumar seri filmlerini izlediyseniz biliyor olabilirsiniz.

Cobra Kai serisi YouTube Red’de 2 Mayıs’ta yayına başlayacak. Bakalım bu sefer yine Daniel mı kazanacak yoksa Johnny artık eskisinden daha iyi biri olup üstün mü gelecek? Çünkü bilirsiniz bu tarz hikayelerde kötü karakteriniz varsa evlerinize ateşler yağar işin sonunda.

Görsel: YouTube