Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
En İyi Baristalara Taş Çıkartan Kahve Makinesi

En İyi Baristalara Taş Çıkartan Kahve Makinesi

Bruvelo, internet ve teknolojinin yardımıyla en iyi kahvenin formülünü deşifre ediyor.

Kahve yapmak kimileri için sıradan ve basit bir işlem gibi görünse de aslında büyük bir zanaat. Kahvenin çekirdeğinden öğütülme süresine, köpüğün dökülüşüne kadar ince detaylar barındırıyor. Kahve kültürü içinde köpüğe baskı yapan makinelerden ağaca dönüşen kahve kartonlarına kadar geniş ölçekte yaratıcılık barındırıyor.

Bruvelo da kahve hazırlama deneyimini ileri taşıyan bir makine. Mükemmel kahve makinesini yapmak için yola çıkan Dustin Sell, geliştirdiği onlarca prototip ve iki tam çalışan model sonrasında Bruvelo’sunun tasarımını mükemmele yakınsayarak Kickstarter üzerinden destek toplamaya başladı. Daha önce bir projesini iptal eden ve daha çok çalışarak geri dönen Bruvelo, internet bağlantısı sayesinden mobil cihazlardan her an erişim sunuyor. Alarm veya takvim üzerinden kalkacağınız saati önceden ayarlayarak da mutfağa girdiğiniz anda kahvenizin hazır olmasını sağlayabiliyorsunuz.

Teknolojinin yanında tasarımıyla da kahve makineleri arasından ayrılmayı başarıyor Bruvelo. Fazla veya ilave hiçbir ek noktası olmayan robot minimalist çizgide her atmosfere uyum sağlayabiliyor. Kahve çekirdeğinin ihtiyaç duyduğu öğütülme miktarı, ısı, su, ağırlık gibi tüm değişkenler Bruvelo’da altın oranla geliştirilmiş.

Kampanyanın erken dönem destekçilerinden olmak için ve piyasaya çıkmadan erişmek için Kickstarter sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Görsel; Kickstarter