Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Elinizde Noodle İle Ne Kadar Uzun Süre Poz Verebilirsiniz?

Elinizde Noodle İle Ne Kadar Uzun Süre Poz Verebilirsiniz?

Unox Good Noodles, canlı yayınla gerçekleştirdiği aktivasyonda insanları ellerinde ürünle poz vermemeye ve pozu koruyabildikleri kadar korumaya çağırdı.

Yaratıcı açık hava uygulamalarında gerçek insanları kullanarak etkileşim sağlayan fikirleri de giderek daha sık görmeye başladık. Canlı video yayını ile durakta bekleyenlerle konuşan saat modeli veya yine durakta bekleyenlerle kahve içip sohbet eden tatlı amca veya şehir sakinlerini hologram anıtlara çeviren açık hava kampanyası bu yaklaşıma güçlü örneklerdi. Geçtiğimiz günlerde Unox Good Noodles da bu akıma kapılarak panolarında fotoğraf yerine gerçek insanları kullanan bir kampanyayla dikkat çekti.

Unox; sıradan bir açık hava kampanyası yapmak yerine ilginç bir aktivasyona imza atarak insanları panolar için poz vermeye çağırdı. Bunun içinde halka açık bir noktada bulunan canlı bir kameranın önünde elinde Unox ile poz veren insanlar pozu uzun süre korumaya teşvik edildi. Puan sıralaması ve kimin kaç dakika Noodle’ı tutabildiği bilgisi de canlı olarak yayınlanırken en uzun süre pozu koruyan kişiyse hayat boyu ücretsiz Good Noodles ile ödüllendirildi.

Influencer’lar da Kampanyada Yer Alıyor

DDB & Tribal Amsterdam tarafından yaratılan aktivasyon;  çeşitli dijital açık hava noktalarında ve duraklarda canlı olarak yayınlandı. Kampanyada ayrıca açık hava reklamcılığında dünyanın önde gelen firmalarından JCDecaux, medyada Mindshare ve aktivasyon konusunda Kinetic ile iş birliği yapıldı.

Kampanyanın etkisini ve erişimini artırmak için  De Gierige Gasten, Sophie Milzink, JayJay Boske ve Gio gibi influencer’lardan da yararlanıldı. Bunu yanı aktivasyon; sıra ürün odaklı internet videoları ve kısa filmler ve ürünü tanıtan açık hava panolarıyla da desteklendi.

Künye:

Reklamveren: Unox Good Noodles
Reklam Ajansı: DDB & Tribal Amsterdam
Açık Hava: JCDecaux
Medya: Mindshare
Aktivasyon: Kinetic

Görsel: YouTube