Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Edebiyat Âşıklarına Özel Tasarım Setler

Edebiyat Âşıklarına Özel Tasarım Setler

Can Yayınları, kült yazarların yapıtlarını içeren özel tasarım kutulu setleriyle kitap âşıklarının Sevgililer Günü'nü kutluyor.

Bir ömür süren ve insanı asla pişman etmeyen en kutsal aşklardan biri kitaplara duyulan aşk. Temelinde; zamanın ötesine geçen bir dostluk, hiçbir zaman tekdüze hale gelmeyen, sadakatle örülü bir ilişki yatıyor. Karakterlerin dünyasında gezinmek ve bir hikayenin içine dalıp orada yaşamak kitap aşkının bitmek tükenmek bilmeyen gücü. Her sayfa ise bu aşkta yeni bir maceranın başlangıcı. Can Yayınları, bu aşkı;  edebiyatın kült yazarlarının yapıtlarını içeren özel tasarım kutulu setleriyle taçlandırıyor.

Âşık olunacak kitap setleri

Okuma aşkı tek bir güne sığmayacağından, setlerin satışı da 14 Şubat Sevgililer Günü ile sınırlı değil. Ancak sınırlı sayıda üretildiklerinin de altını çizmek gerek. Şu an için 11 farklı set satışa sunulmuş. Her sette bir yazara ait farklı kitaplar toplu olarak yer alıyor. Setleri hazırlanan yazarlar ise şöyle; Albert Camus, Annie Ernaux, Cemal Süreya, Gabriel García Márquez, Jean-Paul Sartre, José Mauro de Vasconcelos, Julio Cortázar, Milan Kundera, Nikos Kazancakis, Paulo Coelho ve Umberto Eco.

Can Yayınları’nın, Instagram paylaşımlarına bakarak setler hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Bu paylaşımlarda, kutular açılarak setlerin içeriği gösteriliyor. Paylaşımlar, yazarlardan kısa alıntılar ve fotoğraflar da içeriyor.

 

Görsel: Can Yayınları