Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Dört Nala Hayal Kurdurtacak Kendin Yap Ahşap Modeller

Dört Nala Hayal Kurdurtacak Kendin Yap Ahşap Modeller

UGEARS'ın imzasını taşıyan 11 yeni kendin yap ahşap modeliyle hayalleriniz hikayelere dönüşecek ve mekaniğin dünyasında var olacak.

İki senedir bizim de dikkatimizi çeken ve haberlerimizde yer verdiğimiz UGEARS şimdi de koleksiyonuna eklediği 11 yeni modeliyle ve yeni bir Kickstarter kampanyasıyla karşımızda. UGEARS dişlilerle yaptığı ürünleriyle mekaniğin gizemini bizlere sunuyor. Yeni modellerdeki bazı tasarımlar gerçek hayatta da karşımıza çıkacak canlılar ve ürünlerden ilham alırken bir kısmı da tarihsel karakterler ve mekanizmaları yeniden hayata taşıyor.

Biyonik Atınızla Buharlı Trenleri Kovalamaya Hazır Mısınız?

The Horse-Mechanoid, the Tower Windmill, Aviator, V-Express Steam Train with Tender, a Secret model, the Archballista-Tower, the Stagecoach, the Roadster, the Bike, the Heavy Boy Long-Hauler with Trailer ve Flexi-Cubus modelleri satın alanları heyecan verici tarihsel yolculuklara çıkartacak. O yüzden bu maceralara çıkarken kemerlerinizi bağlayın ve kullanım kılavuzunu mutlaka bir kere okuyun.

Tüm UGEARS modelleri gibi yeni eklenen bu 11 model de sürdürülebilir ahşaptan üretilmiş. Ayrıca modeller lastik bantlar, dişliler, kranklar ve yer çekimi ile güçlendirilmiş. Ürünlerin kullanımında tutkal veya pile ihtiyacınız yok. Ayrıca modelleri adım adım birleştirirken faydalanacağınız resimli kullanım kılavuzunu da 11 dilde yazmışlar.

UGEARS ürünlerinin sadece bir yapı kiti olmadığını belirtiyor. Onları bir araya getirerek fikri hayata geçirirsiniz diyorlar. 27 Mart’ta açılan yeni Kickstarter kampanyası 1 Mayıs’a kadar sürecek. 15 bin dolar hedefleyen ekip daha ikinci gününde 75 bin doları gördü. Ekip bu gidişle kendin yap ahşap model skalasını genişletecek ve bizleri mekaniğin heyecanlı dünyasında yolculuklara çıkarmaya davet edecek.

Görsel: UGEARS Medya kiti