Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kendin Yap Takvim Kiti ile Her Aya Bir Nakış

Kendin Yap Takvim Kiti ile Her Aya Bir Nakış

Heather Lins Home, her seviyeden nakış meraklılarına yeni yıl için 2019 Calendar Kits adlı kendin yap takvim kitleri sunuyor.

Nakış ufolar, mimari nakışlar, 3 boyutlu nakışlar derken nakış sanatının günümüzde nasıl yaratıcı şekilde yeniden yorumlandığına şahit oluyoruz. Bu örnekler nakış yapma isteği de yaratıyor insanın içinde. Bunun için de her yaştan ve her seviyeden insana nakış öğreten Kiriki Press gibi kitler de mevcut. Heather Lins Home ise, yeni yıl için yaratıcı projeler arayan nakış meraklılarına 2019 Calendar Kits adlı çok hoş kendin yap takvim kitleri hazırlamış.

Her seviyeden nakış meraklısı için 2019 Calendar Kits

2019 Calendar Kits; her aya özel, illüstrasyonları nakışla tamamlanabilen takvim yapraklarından, iğneden ve renkli nakış iplerinden oluşuyor. Kolay nakış modelleri seçildiğinden her seviyeden nakış meraklısına hitap ediyor. Aya ve tasarıma bağlı olarak, sağlanan çizimler ve talimatların yardımıyla 4 adete kadar nakış dikişi öğretiyor.

2019 Calendar Kits, üç farklı temada takvim kiti sunuyor; ayın meyvesi temalı Fruit of the Month Calendar Kit (bu versiyon internet mağazasında tükenmiş görünüyor), sevimli hayvan temalı Little Critter Calendar Kit ve takımyıldızı temalı Stitch the Stars Kit. Stitch the Stars’ı işlerken karanlıkta parlayan nakış ipliği kullanılıyor.

Heather Lins Home‘un çalışmalarını, Instagram’ı ve Facebook sayfası üzerinden takip edebilir, kitleri internet mağazasından edinebilirsiniz.

Görsel: Heather Lins Home
Manşet görseli düzenlenmiştir.