Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Dizüstü Edebiyat’tan mobil etkileşimli kitap: 1 Kadın 2 Salak

Dizüstü Edebiyat’tan mobil etkileşimli kitap: 1 Kadın 2 Salak

Eveeet, anlatıyorum. Hazır mısınız? :))

Okuyan Us Yayınevi bir süre önce Dizüstü Edebiyat serisine başladı.

Dizüstü Edebiyat kitaplarına, internetten keşfedilmiş (yazıları, hikayeleri beğenilen) kişilerin yazdığı kitap serisi olarak anlatabilirim. Serinin 6. kitabı geçen hafta raflara yerini aldı. Bu kitapta bizim de Bigumigu olarak minik bir katkımız oldu :)))

1 Kadın 2 Salak, Alkışlarla Yaşıyorum sitesinin kurucusu Mesut Bahtiyar (Fatih Aker) ve ilk yöneticisi Varmicaycen (Livio Jr. Angelisanti)'nin romanı.

Yazarlardan tahmin edebileceğiniz gibi romanın içinde 'Beyin Bedava' gibi mimlerden, yaşı tutmayanların henüz duymadıkları şarkılara kadar bir çok içerikten bahsediliyor ve gönderme yapılıyor. 

Kitabı okuyan herkesin 'Beyin Bedava' gibi mimleri bilemeyeceğini öngörerek bu tür içerikleri okuyucuya pratik bir şekilde vermek istedik. Böylelikle kitabın içinde bahsedilen konulara barkod yönlendirmeleri ekledik. Hatta bazı yerlerde yazarlarımızın oynadıkları özel videolar bile var! (shhh :)))

Barkod konusunu sadece içine eklemek ile kalmadık, kapağına da ayrıca fragman filmine yönlendirme yapan bir çalışma ekledik.

Böylelikle kitabı satın almadan önce,- örneğin D&R'daysanız- kitabın arkasını okumak ile yetinmeyip, kitabın üzerindeki kod ile fragmanını da izleyebilme imkanı sağladık.

İşte böyle…  :)) 

Bu kadar bahsettiğim kitabın fragmanı:

Bu barkod olayı nasıl çalışır, nedir filmi:

1 Kadın 2 Salak 
Yazar: Fatih Aker & Livio Jr. Angelisanti  
Yayın Yönetmeni: Ebru Demetgül 
Genel Koordinatör: Ebru Değirmenci 
Etkileşimli Okuyucu Deneyimi: Bigumigu
Editör: Volga Mirgün 
Kapak Tasarımı: Ebru Demetgül 

Not: Barkod okuyucu destekleyen bir telefonunuz yoksa, panik yok… Kitabın sonunda tüm içeriklerin linklerini ayrıca paylaştık. Elle üşenmeden yazıp bakabilirsiniz :))