Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Dev Balonla Kovalama Sahnelerinin En Eğlencelisi

Dev Balonla Kovalama Sahnelerinin En Eğlencelisi

Yeni Zelandalı bir grup arkadaş, Indiana Jones'daki gibi dev kayanın kovalama sahnesini gerçek hayata taşıdı.

Kovalama ve kaçış sahnelerinin her zaman ilgi çekmesi ve heyecan yaratmasının sebebi biraz da merak ve endişe. İzlerken karakterin hayatta kalıp kalmayacağını düşündükçe gerilir ve filme biraz daha bağlanırız. Hatta kaçan kişi ana karakter olsa bile yaparız bunu. “Ölse film biter.” savunmasını yapmaz aklımıza bile gelmez bu sahnenin içinde.

Indiana Jones’un büyük bir kayadan kaçtığı mağara sahnesi de izleyicilerin üzerinde böyle bir etkiye sahip. Hayatta kalmak için koşan Jones’un peşindeki kaya doğal yolunda ilerler fakat birinin üzerinde geçse kağıt gibi dümdüz yapar onu.

Yeni Zelandalı bir grup arkadaş da bu sahneyi gerçek dünyaya taşımış. Fakat kimseyi öldürmeden, kimseye zarar vermeden bu heyecanı uygulamanın da bir yolunu bulmuşlar. Kristal Elma 2014’te karşılaştığımız balon futbolunun toplarını birkaç kez daha büyüterek dev kayalara dönüştürmüşler. Hatta içini de birkaç kişinin girip yuvarlanabileceği büyüklükte tasarlamışlar. Hobbit serisiyle daha da ünlenen Yeni Zelanda düzlükleri ve tepeleriyle bu balonlar için harika bir oyun alanına dönüşmüş.

Kamera arkası görüntüleri: