Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
DenizBank’tan Kripto Paralara Meydan Okuma

DenizBank’tan Kripto Paralara Meydan Okuma

DenizBank, kripto paraların istikrarsızlığını anlatan basın kampanyasında eğlenceli başlıklarla bu finans araçları hakkında yatırımcıları uyarıyor.

Geçtiğimiz yılların en çok konuşulan konularından biri de kripto paralardı. Özellikle de Bitcoin’deki inanılmaz yükseliş sonrası sadece finans piyasalarıyla ilgilenenler değil, her kesimden insan kripto paralardan söz eder oldu. İnsanlar birikimlerini bu araçlara yatırmaya başladı. Yaşanan büyük kayıplar ve düşüşlerden sonra ne olduğu, nasıl işlediği herkes tarafından kolaylıkla anlaşılamayan Bitcoin, Litecoin veya NEO gibi araçların güvenilirliği de tartışılır oldu.

Kripto paralar ciddi çakılmalar gösterirken DenizBank da yatırımcıları bilgilendirmek amacıyla bir basın kampanyası hazırladı. DenizBank’ın dijital ajansı FCBRAM imzası taşıyan kampanya; Türkiye’de yatırım yapan Türk ve yabancı yatırımcılara sesleniyor ve onları bu büyük dengesizlikler gösteren finans araçları karşısında uyarıyor.

Farklı Kripto Paralar İçin Eğlenceli Başlıklar

Kampanya; üç farklı kripto paraya odaklanıyor. Bitcoin, Litecoin ve NEO’yu farklı farklı ilanlarla ele alan kampanyada, bu paraların dengesiz birer yatırım aracı olduğu eğlenceli başlıklarla anlatılmış. Yatırımcılar büyük emeklerle elde ettikleri birikimlerini sağlıklı bir şekilde değerlendirmeye davet edilirken gösterdikleri büyük yükselişlerin yanında ciddi çakılmalar yaşayan bu finans araçları hakkında bilgi verilmiş.

Altına oranla 4 kat daha istikrarsız olduğu anlatılan Litecoin için hazırlanan ilan, finans aracınızla olan ilişkinizin eski sevgilinizle olan ilişkiniz kadar dengesiz olmaması gerektiği vurgulanıyor. Bitcoin’in son 18 ayda 6 kez çakıldığı bilgisini veren ilanda ise piyasadaki çöküntülerin pizza eşliğindeki pazar günleri kadar sık olmaması gerektiği söyleniyor. Popüler kripto finans aracı NEO’nun bir gecede %40’dan fazla değer kaybettiğini belirten ilan ise başlığında yatırımın kendinize yardım etmekle ilgili olduğu söylenirken sağlam bir gece uykusunun önemine işaret ediliyor.

İlanlar yatırımcıları kripto paralar hakkında uyarırken DenizBank’ın uzman kadrosuyla konvansiyonel yatırım enstrümanlarını kullanarak çok daha güvenilir bir yol sunacağını da anlatıyor.

denizbank_FCBRAM_kripto para_türkiye_bigumigu_

denizbank_FCBRAM_kripto para_türkiye_bigumigu_ denizbank_FCBRAM_kripto para_türkiye_bigumigu_

Künye:

Marka: Denizbank
Marka Ekibi: Zeki Bilsel, Demet Hançer, Azra Tanrıverdi
Ajans: FCBRAM
Ajans Başkanı: Enes Konuk
Yaratıcı Grup Başkanları: Bahadır Canberk, Utku Ergin
Yaratıcı Ekip: Görkem Çiftçi, Oğuzhan Çoközler, Çağrı Kara, Buse Ertarman
Marka Yöneticisi: Arzu Dilara Yıldırım
Proje Yönetimi: Esra Kılıç

Görsel: FCBRAM